【题目】B
Hello! I am Tommy. This is my classroom(教室). 33 desks and 32 chairs are in it. These are my desk and chair. They are yellow. What’s on the desk? It’s my backpack. It’s green. What’s on the chair? It’s my jacket. It’s blue. What’s under the desk? It’s a white school ID card. Is it my school ID card? No, it’s David’s. His name is on it. Is it a hat under the chair? Yes, it is. It’s my new(新的) hat. It’s black. My mother buys(买) it for me.
【1】__________ chairs are in Tommy’s classroom.
A. 34 B. 33 C. 32 D. 31
【2】What color are Tommy’s desk and chair?
A. Yellow. B. Green. C. White. D. Black.
【3】Tommy’s __________ is blue.
A. backpack B. jacket C. school ID card D. hat
【4】 What’s under Tommy’s desk?
A. A backpack. B. A hat.
C. Tommy’s school ID card. D. David’s school ID card.
【5】 Tommy’s __________ buys the hat for Tommy.
A. father B. mother C. grandfather D. Grandmother
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【4】D
【5】B
【解析】
文章大意:在该文中汤米介绍了他的教室。教室里有33张桌子和32把椅子。汤米的的桌椅是黄色的。桌子上是他的背包。椅子上是他的夹克。桌子下面是戴维的学生证。
【1】 细节理解题。根据This is my classroom(教室). 33 desks and 32 chairs are in it.可知汤米的教室有33张桌子和32把椅子,所以该选C。
【2】 细节理解题。根据These are my desk and chair. They are yellow.可知汤米的桌子和椅子是黄色的。所以该选A。
【3】 细节理解题。根据It’s my jacket. It’s blue.可知汤米的夹克是蓝色的。所以该选B。
【4】 细节理解题。根据What’s under the desk? It’s a white school ID card. Is it my school ID card? No, it’s David’s.可知戴维的学生证在桌子下面,所以该选D。
【5】 细节理解题。根据It’s my new(新的) hat. It’s black. My mother buys(买) it for me.可知汤米的妈妈给他买了新帽子,所以该选B。
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】—Is this __________ car?
—Yes, it’s __________ English car.
A. a; an B. a; a C. an; an D. an; a
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】 —Where are you from?
—I’m from England, __________ I’m English.
A. and B. but C. of D. to
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】书面表达(15分)
假如你是某班的班长,班主任让你明天早上在班上讲一下有关的班级管理制度,请按以下要点写一篇发言稿。
内容要点:1. 上学要穿校服,服装整洁;
2. 不迟到、不早退;
3. 保持教室清洁;
4. 课前要有准备。
要求:1. 词数:不少于80;
2. 可适当增加细节,使短文更连贯。
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】书面表达(10分)
请根据框中所提供的信息,介绍一下你的朋友刘涛,写一篇短文,不少于60字。
姓名 | 刘涛 |
年龄 | 12 |
电话号码 | 82761383 |
爱好 | 打棒球,看电视 |
收藏 | 5个棒球,3个棒球拍,1个篮球 |
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】She has two sisters, but she doesn’t __________ a brother.
A. have B. has C. having D. to have
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】Most parents think playing computer games can ________ their children’s schoolwork.
A. get in the way of B. be on the way to C. have the same way to D. give way to
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】词语运用(10小题,每小题1分,共10分)
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
area because help means it so during good answer even new question |
What’s the most popular school activity among American students? The 1 is the school dance. Most American high schools have at least two dances 2 the year, one in winter and the other in spring. Students attend these events 3 it’s a great opportunity(机会) for them to meet 4 friends.
At the dance, there will be snacks and photo booths(机器拍照亭), as well as strict rules to 5 create a healthy and enjoyable evening for all students. And all the dancers will be given a security check(安检) before they come into the dance 6 . This is acceptable. But some rules may be a little bit over the top(过分). For example, a school once asked 7 students to keep a standing position while they were dancing. That 8 the students couldn’t do anything freely. You’d 9 not break the rules because you’ll be asked to leave there, or 10 worse, be placed on a do not invite list.
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】 —Bob, where is Linda?
—She________ be in the library, but I am not sure.
A. must B. may C. need D. has to
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com