【题目】 You may have seen foreigners climb the Great Wall,but have you ever seen foreigners pick up garbage in the Great Wall? And he has done this thing for more than 20 years! He’s an Englishman, William Lindesay. Since 1998,William has organized volunteers from all over the world to pick up garbage from the Great Wall every year.
Today,William has been in China for more than 30 years,during which he founded an organization to pick up garbage.He wanted to make people pay more attention to the environment of the Great Wall.
Why does William love the Great Wall so much?
When William was a student, he saw a map of China at one night. He was interested in a special wall in the north of China. "I fell in love with it immediately," he said in an interview with China Daily. "I thought it would be a great journey if one day I could travel along it."
During his travel, he noticed some parts of the wall were badly damaged and covered with garbage. Modernization and development were making the situation even worse. So William decided to protect the Great Wall. He said, "Every person can make a difference. China will be a green and beautiful country to live in."
William was the winner of the 1998 Friendship Award and 2008 Beijing Great Wall Friendship Award.He also received the Order of the British Empire from the Queen in 2006 for his contribution to cultural exchanges between China and Britain.
【1】Where does William Lindesay come from?
A.America.
B.Canada.
C.Britain.
D.Australia.
【2】Why did William found an organization about picking up garbage?
A.Because he wanted to earn money.
B.Because he wanted to become famous.
C.Because he needed volunteers from different countries.
D.Because he wanted people to care about the environment of the Great Wall.
【3】When did William Lindesay start to like the Great Wall of China?
A.When he worked in China.
B.When he was a student.
C.When he was a volunteer
D.When he founded an organization.
【4】Which paragraph shows us the reason why the environment of the Great Wall becomes worse?
A.Paragraph 3.
B.Paragraph 4.
C.Paragraph 5.
D.Paragraph 6.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【4】C
【解析】
文章主要讲述的是一位在长城捡垃圾20多年的英国人的故事,并提到了他为什么喜欢长城以及为什么捡垃圾的原因。
【1】细节理解题。根据文中He’s an Englishman, William Lindesay. 他是英国人,威廉·林赛。可知他是英国人,故选C。
【2】细节理解题。根据文中during which he founded an organization to pick up garbage. He wanted to make people pay more attention to the environment of the Great Wall.可知,他成立捡垃圾的组织的原因是:他想让人们更加关注长城的环境。故选D。
【3】细节理解题。根据文中When William was a student, he saw a map of China at one night. He was interested in a special wall in the north of China. “I fell in love with it immediately,” he said in an interview with China Daily. “I thought it would be a great journey if one day I could travel along it.” 威廉还是个学生的时候,他在一个晚上看到了一张中国地图。他对中国北方的一堵特殊的墙感兴趣。他在接受《中国日报》采访时说:“我很快就爱上了它。”“我想,如果有一天我能沿着这条路走下去,那将是一次很棒的旅程。”可知,他在学生时代就开始喜欢长城,故选B。
【4】细节理解题。根据文中第五段During his travel, he noticed some parts of the wall were badly damaged and covered with garbage. Modernization and development were making the situation even worse. So William decided to protect the Great Wall. 在旅行中,他注意到墙的一些部分被严重损坏,并被垃圾覆盖。现代化和发展使情况更加恶化。所以威廉决定保护长城。可知是在第五段提到了长城环境恶化的原因,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Could you tell me________?
—Sure. Walk straight along this street and you'll find it.
A.how can I get to the post officeB.where is the post office
C.which is the way to the post officeD.how far the post office is
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请阅读下面短文, 在短文后表格中的空白处填上适当的単词(注意:每空1个单词)。
Creating a study plan
Studying is important to students. But it is always difficult to find enough time to study every subject you need. So a good plan helps you to make sure of your success in study.
Then, how to make a study plan? Well, you can begin with listing all the subjects you need to study and make sure what you need to do for each subject. Next, you should decide how much time you should spend on different subjects. Now, it is a good idea to study at the same time every day. In this way, you actually have a plan you can remember easily. While arranging ( 安排) time for each subject, you also need to make sure that you still have time for family, friends and rest. This is because you won't be able to succeed in your studies unless you balance Your personal life and your study.
Once the plan is made, the next thing you need to do is to follow it. One of the biggest challenges in following your study plan is that you will be tempted ( 诱惑) to avoid it and do something relaxing, or fun instead. Luckily, you can fight this temptation by taking breaks. But be sure not to take extra breaks or too long breaks as it can affect your plan. So at the start of your break, set an alarm clock to remind you when your break is over. Also, you need to use your break wisely. For example, go for a short walk, eat a small snack, or listen to some music.
To avoid forgetting to follow your plan, try to get into the habit of looking at your calendar every day. Sometimes our plans are herd to follow because some important people in our lives distract ( 使分心) us from our goals. In order to avoid this, tell people in your life about your plan. Put up a copy of your study guide at home so you and your family can see it, and email a copy to your friends so they know when you have spare time.
Creating a study plan | |
The 【1】 of a study plan | A good study plan is helpful in achieving your success in study. |
Make a study plan | Make a 【2】 of all the subjects you need to study. Decide on the time you will spend on each subject. Study at the same time every day, or you will【3】 your plan. Arrange time for other activities in order to balance your personal life and your study. |
【4】 the study plan | Fight temptation by taking breaks; Set an alarm to remind yourself; Use your break in a wise way. Make use of your calendar: Put up your plan where it can be 【5】easily. Let your friends know when you are free. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 《中央广播电视总台2019主持人大赛》正在热播中。假如给你个当主持人的机会,你打算主持什么节目?请根据以下要点和要求用英语写一篇短文。
1.要点:(1)你想主持什么节目;
(2)你为什么想主持这个节目;
(3)主持这个节目能给你带来什么收获。
2.要求:(1)文中不得出现真实姓名和学校名称;
(2)词数100左右。
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 China is the home of _____________. It has more than 4,000 years’ history. People all over the country drink tea daily. _____________the three major drinks--tea, coffee and cocoa, tea is drunk by _____________people in the world. Tea from China, along _________silk and porcelain(瓷器), began to be known by the world over a thousand year ago and has been an important Chinese export(出口) ___________.
Tea leaves _____________mainly in the area south of the Yangtze River, in the provinces of Zhejiang, Jiangxi and Fujian, because of the mild(温暖的) _____________and rich soil there. Longjing, Wulong, Pu’er and Tieguanyin are all ___________kinds of tea.
Over the past centuries, Chinese people _______________their unique tea culture. Tea tea culture includes tea planting, tea-leaf picking, tea making and so on. Tea is ______________a popular topic which is often mentioned in dances, songs, poems and novels.
【1】A.coffeeB.teaC.silkD.paper
【2】A.InB.ForC.OfD.By
【3】A.the number ofB.a number ofC.a large number ofD.the largest number of
【4】A.betweenB.withC.exceptD.besides
【5】A.at that timeB.from now onC.since thenD.since now
【6】A.produceB.are producedC.makeD.are made
【7】A.climate( 气 候 )B.weatherC.conditionD.environment
【8】A.interestingB.importantC.famousD.normal
【9】A.had developedB.have developedC.developedD.are developing
【10】A.tooB.as wellC.eitherD.also
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Safety comes first. Which is right?
① When you are alone at home, open the door as soon as someone knocks at the door.
②Pay attention to the gas, water and electricity.
③Walk across the street when the traffic lights turn green.
④Don’t mention our private matters when we meet a stranger.
⑤Always meet the persons who you know on the Internet.
A.②③④B.①②⑤C.①③⑤
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The waiter told me that free parking ________ for the hotel guests.
A.providesB.providedC.is providedD.was provided
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Love sugar-white sand beaches? Whether you’re looking to ski down the side of a mountain or surf in the sunshine, you’ll find the following four places on the best winter travel destination (目的地) list.
Best for: Families The newly-built Coral Towers at the Atlantis resort (旅游胜地) in Paradise Island, Bahamas, and its new next-door neighbor Marina Village, an open-air shopping and dining marketplace, just two of the newest reasons to visit this popular Caribbean travel destination. Don’t forget about Aquaventure, the world’s largest open-air water park. |
Best for: Winter sports lovers Known as “Ski City” because of its position as the gateway to “the Greatest Snow on Earth”, Salt Lake City welcomes winter sports lovers all over the world. In addition to wonderful skiing and snowboarding tracks, Utah Olympic Park offers an unforgettable experience that will make you feel like an Olympian in training. |
Best for: Adventurers Iceland in the winter is simply dreamy and temperatures aren’t as low as you might think. What’s more, there is no better time than winter to view the Northern Lights. Short winter days mean you will have an even greater chance to catch the magic. An increasing number of lights in and out of Reykjavik make it easier than ever to visit. |
Best for: Families and theme park lovers Whether you come for the Pro Bowl in January, the new Toy Story land at Disney’s Hollywood Studios, or Supercharged ride at Universal Studios Florida, Orlando is a warm-weather destination for winter travel. The weather is at its best and the crowds are at their thinnest. |
【1】Which of the following is a good place for shopping?
A.Iceland.B.Aquaventure.C.Marina Village.D.Ski City.
【2】What makes Iceland become one of the best winter travel destinations?
A.The new Toy Story land.B.Sugar-white sand beaches.
C.An open-air dining marketplace.D.The magic of the Northern Lights.
【3】Bahamas and Orlando are the best destinations for________.
A.familiesB.winter sports loversC.adventuresD.theme park lovers
【4】Why did the writer write the material?
A.To encourage people to travel in winter.B.To advertise some famous places for surfing.
C.To explain the reasons for traveling in winter.D.To introduce some winter travel destinations.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com