分析 本文讲述了一个有志者,事竟成的故事.一位50岁才开始学习英语的老人,凭借顽强的毅力,取得了可喜的成绩.
解答 76.D细节理解题.根据Ellen began to learn English at the age of fifty可知Ellen是50岁才开始学英语的,故选D.
77.C细节理解题.根据Ellen chose to study on Englishtown because no evening classes were offered in the German countryside where she lives.可知Ellen选择在Englishtown学习是因为她住的地方没有英语课程.故选C.
78.B细节理解题.根据but I still had grammar difficulties可知Ellen在学习语法方面有困难,故选B.
79.B细节理解题.根据I finished all my courses after 2years和After another two years on Englishtown可知Ellen学了四年英语了,故选B.
80.A主旨大意题.根据文章内容讲述的是一位50岁才开始学习英语的老人学英语的故事.故选A.即活到老学到老.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
A. | long | B. | longer | C. | the longest | D. | the long |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
A. | young | B. | younger | C. | little |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
•Last month,some volunteers from Xi'an went to a middle school in the mountain area.They gave away 40beds,2computers and hundreds of books to the students.The school lies deep in the mountains.Students have to live in the school.But the school was too poor to provide beds for them,so they had to sleep on the desks.Thanks to the volunteers,now the students can sleep on their own beds in the school. |
•The Zapps,from Argentina( 阿根廷),began their tour in their old cars several years ago.They travelled to over 40countries with four kids.Many people wondered what made them travel around the world.They said,"It's just oue dream,a big dream,from Argentina to the whole world.Thanks to those who supported us during our journey,our dream came true in the end."Do you want to see your dream come true?"If so,why not start right away? |
•Jack Tsonis and Lindsay Morrison in Sydney decided to do something special on the UN's International Day of Peace.They both loved peace.They both wanted to break the world record for the longest handshake to bring more love and peace to the world.To break the world record,they needed to shake hands for over 11hours without a stop.Finally they make it.Their arms hurt a lot,but they were very happy. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
improve,past,driver,angry,dangerous |
Dear editor,June 21st,2011 I am a student from a high school.Today I am writing to you because I am(102)angryat the bad driving habits of some people in our city. I have seen taxi drivers driving very fast and not stopping when children are crossing the roads.Also,cars are being driven through red lights,which is very(103)dangerous.Some people are very impatient.When they see a long line of cars that is not moving,they try to drive(104)pastother cars.What's more,drunk driving still happens in our city. I think that all (105)drivers in our city should take part in a"Safe Driving Course"every five years.If they do not pass the course,they should not be allowed to drive. I hope that the people of our city will take the time to (106)improve their driving behavior. Sincerely, Li Ming |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
For Rent (出租) An excellent room with beautiful curtains (窗帘)for girls.Single.120a month.Phone 6858129for more information. A house with a living room,three bedrooms and a large yard.Phone:3125796 |
For Sale T-shirts for men,Size L,85.On weekends from 9:00a.m.to 5:00p.m.Call Miss Zhang at 7125678. Color TV sets,Size 25,150; MP3players,45; Recorders,25.Phone:6963749. |
Lost and Found A black jacket was found on the playground yesterday afternoon.If you are or know about the owner,please call Miss Liu at 9655128. |
Jobs Are you good at tennis?Do you want to play with kids?Then you can come to Blue Sky Primary School to teach kids.Call Mr.Wang at 3379680. A magazine needs a reporter.He or she should be good at writing in Chinese.Call Miss Li at 5261319. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Timetable | |
Monday Space and Man(1weeks) 19:00-21:30 Dr.LiBin(Hunan Science and Technology University) Would you like to know more about the outer space? | Thursday ModernMedicine(4weeks)19:00-21:00 Dr.ZhuJiankang(XiangtanCentral Hospital) Would you like to know medical advances(进步)? |
Tuesday Photography (5weeks) 18:30-20:30 Mr.Chen Yi,from Xiangtan Daily,will show you how to take good pictures.Please bring your own camera. | Saturday Technical English(16weeks)14:00-17:00 Dr.Rose White Do you want to learn the technical words and articles? |
Wednesday Computer Science 18:30-21:00 Prof.Han Lin from Xiangtan University Learn how to use Office 2003.(3weeks) | Sunday Exhibition of Personal Inventions 8:30-11:30 You can see many inventions by the students;you may also bring your own inventions.(2weeks) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
A. | mustn't | B. | may not | C. | needn't | D. | shouldn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
A. | giving out | B. | giving away | C. | giving off | D. | giving up |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com