精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14."It is never too late and you are never too old to start something new!"says Englishtown(英语在线学校)student Ellen Rema.Ellen began to learn English at the age of fifty,and in just a few years,she has made great progress!
Ellen chose to study on Englishtown because no evening classes were offered in the German countryside where she lives.On Englishtown,she has conversation classes online and speaks with native English-speaking teachers.
"Englishtown is a wonderful place for study,"she says.Ellen began with the first level (水平) of Englishtown and quickly progressed."I spent hours and hours studying,"she said."Maybe I wanted too much in a short time.I finished all my courses after 2years,but I still had grammar difficulties."
Instead of giving up,she chose to continue.After another two years on Englishtown,she's still studying in the online classroom."Studying online is never boring,but you need practice,practice,practice!"
Ellen says studying English isn't all about hard work.It should also be fun."I really like the online conversation classrooms,"she says."I have learned so much about other cultures and traditions."
Ellen has been able to put her English to use by visiting England five times!"I'm very thankful to Englishtown because my life has improved because of it,"Ellen says.

76.Ellen started to learn EnglishD.
A.50years ago  
B.in a city of Germany
C.when she was a high school student       
D.when she was 50years old
77.Why did Ellen study English on Englishtown?C
A.She had no free time during the day.
B.She lived far away from school.
C.There were no evening classes near her home.
D.Englishtown was a famous website to learn English.
78.Ellen had trouble learningB.
A.pronunciation   
B.grammar
C.writing
D.listening
79.How long has Ellen learned English?B
A.For 2years.
B.For 4years.
C.For 6years.
D.For 15years.
80.What's the main idea of this passage?A
A.You are never too old to learn something new.
B.Englishtown is a good place to visit.
C.The courses are good on Englishtown.
D.Studying English is not boring at all.

分析 本文讲述了一个有志者,事竟成的故事.一位50岁才开始学习英语的老人,凭借顽强的毅力,取得了可喜的成绩.

解答 76.D细节理解题.根据Ellen began to learn English at the age of fifty可知Ellen是50岁才开始学英语的,故选D.
77.C细节理解题.根据Ellen chose to study on Englishtown because no evening classes were offered in the German countryside where she lives.可知Ellen选择在Englishtown学习是因为她住的地方没有英语课程.故选C.
78.B细节理解题.根据but I still had grammar difficulties可知Ellen在学习语法方面有困难,故选B.
79.B细节理解题.根据I finished all my courses after 2years和After another two years on Englishtown可知Ellen学了四年英语了,故选B.
80.A主旨大意题.根据文章内容讲述的是一位50岁才开始学习英语的老人学英语的故事.故选A.即活到老学到老.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.The Great Wall is  ____________ wall in the world.There are many stories about it.(  )
A.longB.longerC.the longestD.the long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.She looks as _____ as the students,though she is over 40years old.(  )
A.youngB.youngerC.little

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.
•Last month,some volunteers from Xi'an went to a middle school in the mountain area.They gave away 40beds,2computers and hundreds of books to the students.The school lies deep in the mountains.Students have to live in the school.But the school was too poor to provide beds for them,so they had to sleep on the desks.Thanks to the volunteers,now the students can sleep on their own beds in the school.
•The Zapps,from Argentina( 阿根廷),began their tour in their old cars several years ago.They travelled to over 40countries with four kids.Many people wondered what made them travel around the world.They said,"It's just oue dream,a big dream,from Argentina to the whole world.Thanks to those who supported us during our journey,our dream came true in the end."Do you want to see your dream come true?"If so,why not start right away?
•Jack Tsonis and Lindsay Morrison in Sydney decided to do something special on the UN's International Day of Peace.They both loved peace.They both wanted to break the world record for the longest handshake to bring more love and peace to the world.To break the world record,they needed to shake hands for over 11hours without a stop.Finally they make it.Their arms hurt a lot,but they were very happy.
46.The volunteer gave awayA to the students.
A.beds and computers   B.clothes and books
C.desks and beds       D.beds and bags.
47.What can we learn from the second story?D
A.We can hardly travel around the world if we have an old car.
B.We can travel around the world if nobody helps us.
C.We should realize our dreams if we have lots of money.
D.We should start right away if we want to realize our dream.
48.Which is TRUE about the men in the last story?C
A.It took them less than 11hours to break the world record.
B.They were happy though they didn't break the world record.
C.Both of them loved peace.D.They often shook hands.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.
improve,past,driver,angry,dangerous
Dear editor,June 21st,2011
I am a student from a high school.Today I am writing to you because I am(102)angryat the
bad driving habits of some people in our city.
I have seen taxi drivers driving very fast and not stopping when children are crossing the roads.Also,cars are being driven through red lights,which is very(103)dangerous.Some people are very impatient.When they see a long line of cars that is not moving,they try to drive(104)pastother cars.What's more,drunk driving still happens in our city.
I think that all  (105)drivers  in our city should take part in a"Safe Driving Course"every five years.If they do not pass the course,they should not be allowed to drive.
I hope that the people of our city will take the time to  (106)improve  their driving behavior.

Sincerely,
Li Ming

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.
For Rent (出租)
An excellent room with beautiful curtains (窗帘)for girls.Single.120a month.Phone 6858129for more information.
A house with a living room,three bedrooms and a large yard.Phone:3125796
For Sale
T-shirts for men,Size L,85.On weekends from 9:00a.m.to 5:00p.m.Call Miss Zhang at 7125678.
Color TV sets,Size 25,150; MP3players,45; Recorders,25.Phone:6963749.
Lost and Found
A black jacket was found on the playground yesterday afternoon.If you are or know about the owner,please call Miss Liu at 9655128.
Jobs
Are you good at tennis?Do you want to play with kids?Then you can come to Blue Sky Primary School to teach kids.Call Mr.Wang at 3379680.
A magazine needs a reporter.He or she should be good at writing in Chinese.Call Miss Li at 5261319.
31.Where may you read the information above?C
A.In a science book 
B.In a magazine 
C.In a newspaper 
D.In a guidebook
32.If Alice wants to rent a room for herself for half a year,how much should she pay?
B
A.120
B.720
C.600
D.480
33.Which of the following is TURE according to the information?D
A.Miss Liu was the owner of the lost black jacket.
B.If you have 200,you can buy at most two different things.
C.A magazine wants a reporter who is good at speaking English.
D.Blue Sky Primary School needs a tennis coach.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Here is a timetable of science activities in the Children's Palace of Xiangtan city.
Timetable
Monday
Space and Man(1weeks)  19:00-21:30
Dr.LiBin(Hunan Science and Technology University)
Would you like to know more about the outer space?
Thursday
ModernMedicine(4weeks)19:00-21:00
Dr.ZhuJiankang(XiangtanCentral Hospital)
Would you like to know medical advances(进步)?
Tuesday
Photography (5weeks)  18:30-20:30
Mr.Chen Yi,from Xiangtan Daily,will show you how to take good pictures.Please bring your own camera.
Saturday
Technical English(16weeks)14:00-17:00
Dr.Rose White
Do you want to learn the technical words and articles?
Wednesday
Computer Science 18:30-21:00
Prof.Han Lin from Xiangtan University Learn how to use Office 2003.(3weeks)
Sunday
Exhibition of Personal Inventions
8:30-11:30
You can see many inventions by the students;you may also bring your own inventions.(2weeks)
56.If you want to know something about birdflu,you can go and askB.
A.Mr.Chen Yi    
B.Dr.Zhu Jiankang   
C.Dr.Rose White
57.Which will take you the longest time?A
A.Technical English.    
B.Modern Medicine.    
C.Photography.
58.If you go to the Children's Palace on Tuesday,youC.
A.will get a good picture    
B.could read Xiangtan Daily      
C.should bring a camera
59.You can show your invention onC at the Children's Palace.
A.Monday    
B.Saturday    
C.Sunday
60.If you want to learn something about Vista,the newest computer operating system(操作系统),whose lesson will you listen to?C
A.Prof.Han Lin's.   
B.Dr.Rose White's.   
C.Nobody's.There's no such lesson.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.It is said that the train will be delayed,so we ______ be in a hurry.(  )
A.mustn'tB.may notC.needn'tD.shouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Whatever difficulty you meet in your life,never ______ is the law of life.(  )
A.giving outB.giving awayC.giving offD.giving up

查看答案和解析>>

同步练习册答案