精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.回答问题  阅读短文,然后根据短文内容,简要回答下列问题.
The big red American car was much too wide for an English country road.When Jack saw it coming toward him,he stoppd his own car at the side of the road to make room for it to pass.The American car went slowly past,so close that he could see the driver's face quite clearly.
"Where have I seen that face before?"he thought."Wait a minute!I remember now.It was in the newspaper!"He took out the newspaper from his bag,turned quickly to the middle page.There was a picture of the face in it.Yes,it had a large mouth and small ears,and his eyes were behind dark glasses.
"Wanted by the police,"read by Jack.."The City Bank will give a lot of money to anyone who helps the police to catch this man."
"Call the police at once,"he said to himself.But a few minutes later,he was sad."This man was caught this morning,"answered the police.

56.In which country did the story happen?In England..
57.Why did Jack stop his car?To make room for a big red American car to pass..
58.Who was wanted by the police in this passage?A man..
59.What did Jack do when he had read the newspaper again?He called the police..
60.Who caught the man with a large mouth and small ears?The police..

分析 短文讲了对于英国乡村道路来说,这辆美国的红车太宽了.他把自己的车停在路边去看这条路是否能让车有足够的通过的空间.美国的汽车慢慢地走过去,如此接近,他可以十分清楚的看见司机的脸.他以为是警察通缉的人.最后才知道是个误会.

解答 答案:56.In England.细节推理题.根据第一段第一行句子The big red American car was much too wide for an English country road.对于英国乡村道路来说,这辆美国的红车太宽了.可知应发生在英国.故答案为In England.
57.To make room for a big red American car to pass.细节理解题.根据第一段第一行句子he stoppd his own car at the side of the road to make room for it to pass.The American car went slowly past,他把自己的车停在路边,腾出地方让它过去.美国汽车慢慢过去,可知想让美国汽车过去.故答案为To make room for a big red American car to pass.
58.A man.细节理解题.根据最后一行句子This man was caught this morning,"answered the police.这个男人今天早上被抓了,"警察回答说.可知是这个男人.故答案为A man.
59.He called the police.细节理解题.根据最后一行句子Call the police at once,"he said to himself.马上打电话给警察,"他自言自语道.可知是打电话给警察.故答案为 He called the police.
60.The police.细节理解题.根据最后一行句子This man was caught this morning,"answered the police.这个男人今天早上被抓了,"警察回答说.可知警察抓住了他.故答案为The police.

点评 主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能,要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

17.The class will start  in two minutes.(对划线部分提问)
Howsoonwill the class start?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Tom,used,go

Tom used to go to shcool on foot.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---Is the baseball in the backpack?
---____________________
A.Yes,they areB.No,It isC.Yes,It isD.Yes it's.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Which is your favorite toy?In Britain,many kids like teddy bears.They are cute and brown bears.
One of the most famous(出名的) teddy bears in the world is Paddington bear.He always wears a red hat and a blue coat.Do you know Winnie the Pooh?He's another popular bear.
Teddy bears were born in 1902.An American makes the first teddy bear.
In the UK,it is popular for a newborn(新生的) baby to get a teddy bear.The day I was born,my grandmother gives me a teddy bear.She makes it herself.That makes the teddy bear the same age as(与…同龄) me!I always sleep with the teddy bear at night.I am 40years old now,and I still(仍然) have that bear with me today.

81.What color are teddy bears?Theyare brown.
82.What does Paddington bear always wear?Healwayswearsaredhatandabluecoat.
83.Who makes the first teddy bear?AnAmericanmakesthefirstteddybear.
84.Is it popular for a newborn baby to get a teddy bear in the UK?Yes,it is.
85.How old is the writer's teddy bear?Forty yearsold..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.I was very sleepy in the morning,so I didn't go running as usual.At nine o'clock,Tom called me to join him in a basketball game.He said that Jack and other boys would also be there too.I had finished my homework and had nothing else to do so I agreed.Tom told me to g to the basketball club at ten o'clock.
On the way there,I bought a hamburger.When I reached the basketball club,I was surprised to see Tom and Jack fighting.Later on,I learnt that they were fighting over who should start throwing the ball.I shouted to themto stop but they would not listen.Luckily,two men came and separated the boys till they calmed down.Then I asked them to go to the coffee shop for a drink.At the coffee shop,I brought out my burger and it was good to see Tom and Jack sharing the burger and laughing once again.

请把答案写在答题卡上.
73.Why didn't the writer go running that morning?Because he wasverysleepy.
74.Who would also join the game according to Tom?The writer.
75.When would they meet at the club?Teno'clock.
76.What did the writer see when he reached the club?Whenhereachedtheclub,he saw TomandJackfighting.
77.Where did they share theburger and laugh?Atthecoffeeshop..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.More and more children play computer games for a long time.Most parents feel quite worried about that.But in fact,not all games are bad for kids.
There is a popular game called Mole Manor(摩尔庄园) on line now.In this game,it is a world of the kids.Children can do what they want to do there.They can buy what they want and even the pets.Almost every player has one or two pets called Lam.The players can buy something for Lam and they also want to give them some food to eat.Sometimes kids must wash their pets to keep them clean.At that time,they are the parents themselves.That helps them know how much their parents do for them.There are many other games for kids in Mole Manor.Kids can be a policeman here.They can also be a teacher to help the Lams to learn more.
Get the kids to play for only half an hour on line.Don't hate all computer games and you can be a good parent.
48.What is the name of the pet in Mole Manor?
Lam.
49.Why do kids like playing Mole Manor?
Because theycan do what they want to do there.
50.Would you like your child to play the game Mole Manor?Why or why not?
I like my child to play the game Mole Manor,because this game helps them know how much their parents do for them..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.In your childhood,you've probably listened to plenty of bedtime stories.But as you get older,you get less interested in them.One father didn't stop his nightly reading of bedtime stories.
Jim Brozina is a single father.When his older daughter Kathy was in the fourth grade,he always read to her at bedtime.(60)D.He didn't want this happen with his younger daughter,Kristen.So when Kristen entered the fourth grade,Jim suggested a challenge:they should read together for 100days without missing a single story time.
On November 11,1997,they started the challenge,which they called"The Streak".When"The Streak"reached 100,Kristen whispered,"I think we should try for 1,000nights."(61)A.However,he was not sure whether they'd be able to complete it."And then we got to 1,000,and we said,"How can we stop?""Jim said.
(62)B.As Kristen grew older,the reading material changed from picture books to Harry Potter.Her father never let her miss any reading until Kristen left home for college.
Even though both Kristen and her father love books,"The Streak"was about more than that.Jim has kept 700of his daughter's favourite books.He will give them to his daughter one day so that she can begin"The Streak"with her own children."(63)E.It's a way for me to touch generations I'll never see,"said Jim.
A.Jim was excited at the idea
B.Jim read to Kristen every day
C.Jim stopped reading to Kathy
D.But one night she said she had  enough
E.I hope they'll carry the tradition on as well

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.A life coach (人生导师) is somebody who helps you reach all kinds of personal
and professional goals (目标).Each of us has the ability to be our own life coach.Here are some tips for you:
?Pay attention to your relationships with others.
Ask yourself the following questions:What do you do with disagreements?When was the last time you showed your family members that you care for them?Your relationships with friends,family members and teachers show a lot about the kind of person you are.
?Face the fears about the future.
Now,imagine that one of your good friends told you that he or she was not strong enough to go back to school.We often give better advice than we are willing to take ourselves.Remember that even the most successful people were probably told that what they wanted to do was impossible,but they followed their dreams and succeeded.
?Develop your talents.
If you want to reach your goals,you will have to spend more time developing the talents you already have,and uncovering any hidden talents that you haven't discovered yet.So you can take classes in subjects that you are interested in,even if you have no experience.
?Be thankful (感激的).
Take some time to be thankful for the things you do have.Remember positive (积极的) memor
ies.Think of the best day(s) you have had in the past month or year.Remember special parties,vacations and holidays.Be thankful to the wonderful people you have in your life.

62.How many tips does the writer give to us?D
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
63.Why should we pay attention to our relationships with others?B
A.Because that can make us care for family.
B.Because that shows a lot about the kind of person we are.
C.Because that can help us remember the people who help us.
D.Because that can make us become a life coach.
64.What will we learn if we are thankful for the things we have every day?A
A.To be thankful.
B.To develop our talents.
C.To face the fears about the future.
D.To pay attention to our relationships with others.
65.Which one is the best title of this passage?C
A.Developing your talents.
B.To face the fears about the future.
C.Suggestions of being your own life coach.
D.How to communicate with others.

查看答案和解析>>

同步练习册答案