精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】Pandas are lovely animals. An adult panda usually 1100 kilos.

2 birth ,a baby panda is about 0.1 kilos. Pandas like eating 3 . There are only 2300 pandas in the world .So they are 4 wild animals. We should5the environment .and save pandas.

【答案】

1weighs

2At

3bamboo

4endangered

5protect

【解析】熊猫是可爱的动物。成年熊猫通常重达100公斤。出生时,一只熊猫宝宝大约有0.1公斤。熊猫喜欢吃竹子。世界上只有2300只熊猫,所以它们是濒临灭绝的野生动物。我们应该保护环境,拯救熊猫。

1句意:成年熊猫通常重达100公斤。此句缺少谓语动词,时态为一般现在时态,注意动词用三单形式,故答案为weighs。

2句意:刚出生时,一只熊猫宝宝大约有0.1公斤。at birth为固定词组,意思是“出生时”,结合句意,答案为At。

3句意:熊猫喜欢吃竹子。根据生活常识判断,熊猫喜欢吃竹子,故答案为bamboo。

4句意:所以它们是濒临灭绝的野生动物。形容词修饰名词,大熊猫是我们的国宝,濒临灭绝,故答案为endangered。

5句意:我们应该保护环境,拯救熊猫。情态动词should后跟动词原形,结合句意可知,答案为protect。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Do you like travelling? If so, come to our travel service.

4-day Qingdao Private(私人的) Tour

Qingdao has beautiful sunshine,white beaches and clean water. You can walk along the beaches and enjoy the fresh air.

Price:

1 person

2-5 persons

6-9 persons

¥669

¥550/person

¥530/ person

5-day Taiwan Group Tour

Taiwan is a wonderful place. You can climb A-li Mountain, go boating in Sun Moon Lake.

Price : ¥8,500 Call us at 800-850-8288

8-day London Private Tour

Come to London for a few days to enjoy the Thames(泰晤士河) and visit Big Ben .

Price: ¥16,800 Call us at 800-830-7288

call us at 800-810-6288

1Mrs Li is going to take the 4-day Qingdao Private Tour with her two daughters, how much is the tour?

A. ¥1,590 B. ¥1650 C. ¥2007 D. ¥47,400

2If you take the 8-day London Private Tour, you can ________________.

A. eat Huaiyang food B. climb A-li Mountain

C. enjoy the Thames D. have the fresh air

3The information may come from _________________.

A. driving school B. travel service C. sports centre D. bus station

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Many young people in China know about Celine Dion, a famous Canadian pop singer. She sang the song “My heart will go on” for Titanic (《泰坦尼克号》).

Celine Dion’s hometown was in Montreal Quebec, Canada. She was the youngest of the fourteen children in a musical family. Her large family form(组成) a singing group. They traveled and played folk music(民间音乐). They were famous in their hometown. Celine’s mother wrote her first song for her, and she reocorded it with her brother when she was tweleve years old. Then a local rock manager named Rene Angelil was interested in them. (A)He asked Mrs Dion taking her two children to come to his office. Later he gave strong support (支持) for Celine. (B) in 1994, they were married.

As a singing star, Celine Dion won many prizes (奖) and soon became popular all over the world. She sang at the opening of (在……的开幕式上) the 1996 Olympic Games in Atlanta, in the USA. In 1997, she made the whole world hit (使全世界为之一震) with the song “My heart will go on.”

1根据短文内容用适当的词语补全句子。

(1)Many ____ people know about Celine Dion.

(2)Celine’s parents and large family formed a ____.

2根据短文内容,判断句子(T)误(F)。_______

Celine Dion won many prizes and soon became popular in the world.

3文中(A)处划线部分有无错误,若有请改正。

__________________________________________________

4将(B)处句子译成汉语。

_________________________________________________________

5根据短文内容,回答下列问题。

(1)How many people were there in Celine’s big family?

_________________________________________________________

(2)Who gave Celine Dion strong support?

_________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达 (本大题共10分)

著名哲学家尼采( Friedrich Wilhelm Nietzsche)曾说过,“Without music life would be a mistake.”可见,音乐在人们的生活中扮演着重要的角色。请根据以下信息提示,结合自己的观点,以“Without Music Life Would Be a Mistake”为题,用英语写一篇短文,表达你对音乐的理解。

内容提示:

1. 音乐是我的朋友;我可以从收音机中听到它,也可以在电视上看音乐录像;

2. 音乐在我的生活中扮演着重要的角色,……;

3. 前两天偶然听到谭盾的《水乐》(Water);作品中,通过控制水流的速度,他用水 制造出了五十多种声音;感觉非常神奇;

4. 从此我对音乐更着迷,并确信我未来的生活也永远离不开音乐。

注意事项:

1. 短文须包括所给内容要点,要求语句通顺,意思连贯;

2. 第二要点用2~3句展开合理想象,作适当发挥;

3. 词数在90个左右,短文标题和开头已在答题卷上给出,不计入总词数。

Without Music Life Would Be a Mistake

Music is my friend.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The weather in different seasons(季节) is different.

In spring, it is often windy in March and it is always warm in April and May. It rains sometimes and trees and grass turn(转变) green in May.

In summer, it’s hot in the day and cool at night. It usually rains a lot in July and August. The days are longer(更长)and the nights are shorter(更短)

The weather in autumn is very nice. It’s always warm and sunny in September and October. People like going out in this season.

The winter is always from December to February. It’s very cold in winter and it snows sometimes.

1The spring is from March to May.

2It is usually humid(潮湿的) in July.

3The days are very short but the nights are very long in summer.

4The weather in September is terrible.

5It’s very cold from December to February.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据句意和汉语注释,在答题卡标有题号的横线上,写出单词的正确形式。

【1】Our guests __________ (称赞)the meal as the best they had had for years.

【2】It’s__________(或许) the best movie I have ever seen.

【3】It’s said that many _________(导演)telephone numbers are put on the Internet.

【4】I am wondering which is _________(安全), traveling by train or by air.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】B.根据句意及汉语提示,在横线上填入恰当的单词,每空填一词。

1I think Jackie Chan is a ____________(伟大的)actor.

2Kate often watches TV every____________(星期五).

3There is a ____________(浴室)near the study.

4I often ____________(借)books from Mary.

5Jane’s father works in a ____________(银行).

6Maria can sing and ____________(跳舞)very well.

7Sally is _________ ________(照顾) her sister because her mother is out now.

8My home is ________ ________(远离) my school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Roy is in the third grade, but he cannot read or write. He makes loud sounds from his chair and waves his hands around his head all the time. He cannot listen for more than two minutes at a time. Sometimes, he hits the other children. Sometimes, he also hits his teacher.

Roy has autism (孤独症). His brain cannot organize and manage information clearly. He does not understand the world or the people around him.

The headmaster says that the other children lose too much learning time when Roy is in their classroom. She thinks Roy can get a better education at a special program nearby. There, teachers know how to take care of students with autism.

But Roy’s parents do not want him to go there. In fact, a law was made in 1988. It says that students with disabilities can be in normal classes. This gives them the same chances for success as everyone else.

His family used to live in Chicago. Roy went to normal classes there. Some special teachers helped Roy study. “He was part of the school,” his mother told reporters. “He also learned to hold hands with some of the children in his class.”

根据短文内容,回答下列问题。

1Which grade is Roy in?

_______________________________________________________________________________

2Does Roy behave well in class?

_______________________________________________________________________________

3What problem does Boy have?

_______________________________________________________________________________

4What was the headmaster’s suggestion?

______________________________________________________________________________

5Where did Roy’s family use to live?

_______________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Do you like movie Big Hero 6?

—Yes, it's interesting film. I like it very much.

A. a; an B. the; an C. a; the D. the; a

查看答案和解析>>

同步练习册答案