John’s family is going on vacation next week. They are renting a house in the mountains for a week. John plans to hike and go bike riding there. And he is going to the mountains on Monday, and coming home on Friday. He is having a party on Saturday night. John’s mother is going on Monday, too. She is staying for a week and coming home on Sunday. She plans to take walks with her family in the beautiful countryside. John’s father is working on Monday and Tuesday, so he can’t be in the mountains then. He is going on Wednesday morning. He plans to go fishing, and he is coming home with John’s mother. John’s sister is staying at home. She is taking classes this summer and visiting friends.
People |
Time in the mountains |
Activities |
John |
Monday to 51 |
Go hiking and go bike riding. |
John’s mother |
Monday to Sunday |
52 |
John’s father |
53 to Sunday |
54 |
55 |
(She isn’t going there) |
Stay at home and take classes |
Friday
Take walks
Wednesday
.Go fishing
John’s sister
【解析】
细节理解题,根据文中语句“And he is going to the mountains on Monday,”理解可知。
细节理解题,根据文中语句“She plans to take walks with her family in the beautiful countryside.”理解可知。
细节理解题,根据文中语句“He is going on Wednesday morning.”理解可知。
细节理解题,根据文中语句“He plans to go fishing, and he is coming home with John’s mother.”理解可知。
细节理解题,根据文中语句“John’s sister is staying at home. She is taking classes this summer and visiting friends.”理解可知。
科目:初中英语 来源:2011-2012学年湖北省南漳县中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Several years ago, a television reporter was talking to three of the most important people in America. One was a very rich banker, another owned one of the largest companies in the world, and the third owned many buildings in the center of New York.
The reporter was talking to them about being important.
“How do we know if someone is really important?” the reporter asked the banker.
The banker thought for a few moments and then said, “I think anybody who is invited to the Whiter House to meet the President of the United States is really important.”
The reporter then turned to the owner of the very large company. “Do you agree with that?” she asked.
The man shook his head, “No. I think the President invites a lot of people to the White House. You’d only be important if while you were visiting the President, there was a telephone call from the president of another country, and the President of the US said he was too busy to answer it.”
The reporter turned to the third man. “Do you think so?”
“No, I don’t.” he said. “I don’t think that makes the visitor important. That makes the President important.”
“Then what would make the visitor important?” the reporter and the other two men asked.
“Oh, I think if the visitor to the White House was talking to the President and the phone rang, and the President picked up the receiver, listened and then said, ‘it’s for you.’”
1.This story happened in _______.
A.England |
B.America |
C.Japan |
D.Australia |
2.The banker thought _______.
A.He was really important because he was a rich banker |
B.The visitor to the White House was really important |
C.The visitor who met the President of the United States was really important |
D.the reporter was really important |
3.The owner of many buildings thought _______.
A.He was really important because he owned many buildings in the center of New York |
B.The owner of the very large company was really important |
C.The visitor was really important if he talking to the President and the President received a telephone call for the visitor |
D.The person who worked in the White House was really important |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年海南省初一下学期期末考试英语试试卷(解析版) 题型:单项填空
There is________ elephant in the zoo. _______ elephant is very clever.
A.a, A B.an, An C.an, The
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年海南省初二下学期期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---Dad is sleeping.Would you mind not_____ here? ---_____Sorry___.
A.singing B.to sing C. sing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年海南省初二下学期期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---I’m going to Sanya for my holiday next week.
--- ________.
A. Please go B. Have a good time C. Best wishes to you
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年浙江省台州六校八年级第一次联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
. ---- You like to surf the Internet. Do you know the meaning of “WWW”?
---- Of course. It means _______.
A. World Wide Work B.Whole World Weather
C. World Wide Web D.Whole World Warm
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年浙江省台州六校八年级第一次联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
----I’m going to Tibet for vacation.
----__________.
A. You’re welcome B. I’d love to
C. Have a good time D. I’m sorry to hear that.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年浙江省台州六校九年级第二次联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Beijing is one of the ____ in the world today.
A. busiest city B. busiest cities C. busy city D. busy cities
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年浙江省台州六校七年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--Is there a post office near here? -- ____ .
A. No, it isn’t B. Yes, there isn’t
C. Sorry, I don’t know D. No, there is
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com