【题目】 A rich Japanese was on vacation in New York. One day he went into a shop. He wanted to buy a nice-looking watch very much, but the owner of the shop asked five hundred dollars for it. Suddenly a young man came into the shop, took the watch out of the owner’s hands and ran out with it. It all happened in a few seconds. When the owner ran out into the street, the young man already disappeared (消失) among the people.
The rich man went on. At the next corner, he saw the young man with the stolen watch in his hand. “Do you want to buy a fine watch, sir?” he asked in a low voice, “It’s only a hundred dollars.” “The young man doesn’t know I saw him stealing the watch,” he thought. The rich man paid him at once and went back to his room with the watch. He told his friend about the fine watch.
His friend had a look at the watch and began laughing. He said, “You are foolish. This watch isn’t worth (价值) even ten dollars. I’m sure the shop owner and the young man planned this play together.”
【1】Which country did the rich Japanese travel to?
A.The UK.B.The USA.C.France.D.Australia.
【2】The owner of the shop asked dollars for the watch.
A.500B.250C.100D.150
【3】The rich Japanese bought the watch from .
A.the shop ownerB.his friend
C.the young manD.the people in the street
【4】The rich man’s friend began laughing because .
A.the watch was niceB.the watch was really cheap
C.he had a watch like thatD.he thought the rich man was foolish
【5】From the story, we can learn that may be dishonest.
A.the rich man’s friendB.the shop owner
C.the young manD.both B and C
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】D
【5】D
【解析】
本文讲述了一个日本富商去纽约度假,准备在买块漂亮的手表。但是店主要500美元,后来一个年轻人偷走了那块表,最后年轻人用100美元卖给他,买回去之后他朋友告诉了他,他买回来的手表不好,他被店主和那个年轻人骗了。
【1】细节理解题。根据“A rich Japanese was on vacation in New York. 一个富有的日本人在纽约度假。纽约是美国的城市,故选B。
【2】细节理解题。根据“He wanted to buy a nice-looking watch very much, but the owner of the shop asked five hundred dollars for it". 他非常想买一块漂亮的手表,但店主要了500美元。故选A。
【3】细节理解题。根据“The young man doesn’t know I saw him stealing the watch,” he thought. The rich man paid him at once and went back to his room with the watch". 富人付了钱给那个年轻人,所以是从年轻人手里买了表,故选C。
【4】细节理解题。根据He said, “You are foolish”. 他说:“你真愚蠢”故选D。
【5】细节理解题。根据“I’m sure the shop owner and the young man planned this play together".我肯定这出戏是店主和那个年轻人一起策划的,所以店主和那个年轻人是不诚实的。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—A: Would you like to see Xu hit film called “Lost in Russia” or go shopping this weekend?
—B: ________. I prefer to visit the new museum.
A.EitherB.AllC.BothD.Neither
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 假设你是李明,咱们学校学生会(the Students’ Union)正在进行志愿者招聘工作,你想成为学校的一名光荣的志愿者,现在你准备给学生会主席写一封自荐信。内容要求:1、表达自 己对做志愿者的兴趣。2、对自己情况进行介绍,说明自己为什么适合成为一名志愿者。3、谈谈你当选后会为学校、为同学做些什么。4、期待得到学生会的回复。
要求:1、语句通顺,语法正确,可适当发挥,书写工整,文章要分段。
2、不少于 80 词,开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear chairman,
Are you searching for volunteers in our school?________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— Could you tell me ________?
—“Practice makes perfect.” You should get enough practice to make it better.
A.why I could have a good memory
B.what to do to have a good memory
C.how can I have a good memory
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 You frown (皱眉) when you are angry or upset. Your parents pat(轻拍) your head to show their love. Some players like to throw their arms forward. It seems they’re flying, after they score. Body language is everywhere. How important is it?
Body language does not use words. It is communication with the movement or position(位置) of your body. The way you stand, a hand gesture are examples of body language. And it also includes facial expressions.
According to American scientist Edward T. Hall, in a conversation between two people, 65 percent of communication is body language. In some cases you can even express yourself without any words at all. For example, your friend asks you to come on a picnic with him, you give him an “OK”gesture to say: “Yes, sounds good!” Sometimes, your words say one thing but your body language says another. You may touch your face unconsciously (无意识地) while telling a lie.
In different cultures, the same body language may mean different things. In the US, eye communication during a conversation means you are interested in what the other person is saying. But in some Asian countries, it is impolite to look straight at a person when you are talking to him or her.
People in some countries use different body language to show the same meaning. In France, people kiss cheeks (脸颊) to say hello. The Japanese prefer to bow and Maoris in New Zealand touch noses when greeting.
【1】What is body language?
_______________________________________________________
【2】How many examples of body language are mentioned (提及) in Paragraph 2?
_______________________________________________________
【3】What gesture will you show to your friend if you agree to go swimming with him?
_______________________________________________________
【4】In America, can we look straight at the person during a conversation?
_______________________________________________________
【5】How do Maoris in New Zealand say hello to each other?
_______________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项补全短文。选项中有一项为多余选项。
On holidays you’re likely to eat and overeat between family gatherings, office parties and celebrating with friends. Studies show it is easier to put on a few pounds this time of year. Here are some tips to help you enjoy holiday food without completely changing your diet:
●Switch(转换) to small plates.
Not only do smaller dished fill up faster, but the same size helps look like more food when it’s on a small dish.【1】But whatever the size of your plate, it’s most important to remember to keep it balanced; half for vegetables, a quarter for grains and a quarter for lean meat.
●Measure out (按量配给)snacks
Your favorite holiday movie is on. Take a minute to check the nutrition label (营养标签)and measure out a serving to keep calories (卡路里)in check. Take one popular brand of buttered microwave popcorn for example, 【2】But the bag contains 2.5 serving. Eat the whole thing on your own, and you’ll have eaten 425 calories.
●Split an entree (主菜).
Many restaurants serve far more food than one person needs in a single meal. 【3】Or pack half your entree to go as soon as it's served. Or choose a small size, if available.
●Stop eating when you feel satisfied.
You don’t have to feel too full, or force yourself to clean your plate before putting down your fork.【4】. When you’re satisfied, save the rest for leftovers (剩余物).
A.Share a main dish with a friend.
B.Eat slowly and pay attention to feelings of hunger.
C.Enjoy an entree slowly by yourself.
D.So you’ll be likely to serve yourself less.
E.One serving (一份食物)is about 4 cups popped with 170 calories.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 假设你是 Li Hua,请你用英文给你校外教Jim发一封电子邮件。
主要内容包括:
1. 今天下午,你上体育课时伤了左脚,明天不能去上他的课。
2. 邀请他参加下周的英语俱乐部活动:
时间:周五下午4点
地点:九年级(1)班
活动内容:用英文讨论暑假计划,并希望他能给同学们一些如何提高英语的建议。
3. 如果有问题,可以打电话或发电子邮件联系。
要求:1. 文中不得出现真实的人名、地名和校名;
2. 可适当增加细节,以使行文连贯;
3. 词数80左右(开头结尾已经给出不计入总词数)。
Dear Jim,
I’m Li Hua, one of the students in your spoken English class. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】It's believed that travelling makes a full man. However, travelling with friends or travelling alone is a question. Which of the following can help you decide to set out on your trip alone?
①It helps to improve your ability to solve problems.
②You may feel lonely.
③It makes you learn to be responsible for everything.
④You'll get more freedom(自由) to do the things you like.
⑤You don't have to worry about your safety.
A.②③④B.①③④C.②④⑤
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Once upon a time, there lived a kind-hearted king. He loved birds and animals, and had a huge bird sanctuary (禁猎区) in his kingdom. He disliked harming the animals and birds. He did not kill them for meat. One day, the king was sent two beautiful birds by a businessman. The king ordered the trainer to make them feel comfortable in their country.
One day, the king saw one bird fly very high, very quickly. However, the other bird just sat on the branch (树枝) and didn’t move even a step. The trainer said that he had tried everything he could but still failed to make the bird move. Soon, the king announced that he needed someone to make it move and fly.
A few weeks later, an old man reached the king’s palace and assured him that he would make the bird fly like the other one. The king asked the trainer to take the old man to train the bird. The next day, the king went to visit the old man. He was surprised to see the other bird fly like the first one to great height at rapid speed. The king was very happy and sent the old man quite a few gold coins and asked the old man what he had done to make the bird fly in a day.
The old man simply replied, “I just cut down the branch of the tree where the bird used to sit on. ”
Many of us are like this. We have wings to fly; we know how to fly, and where to fly. Still we sit doing nothing or doing something that makes us inferior (较差的) to others.
【1】What did the king do after he got the two birds ?
A.He sent them to a businessman in the forestB.He kept them on the branch of a tree
C.He made the trainer take care of themD.He set them free and let them fly in the sky
【2】The underlined part “assured him” in the passage probably means________.
A.caused him to be sureB.made him agree
C.let him downD.helped him to stand
【3】The king went to visit the old man because he wanted to _______.
A.have a talk with the old manB.see if there was any change
C.make the bird fly in the skyD.give the old man some money
【4】We can infer(推断) from the passage that_______.
A.the king killed the two birds for meat in the end.
B.the businessman became the richest man in the world.
C.the trainer would keep more and more birds for the king.
D.the old man was more experienced than the trainer
【5】What can we learn from the story?
A.A slow bird should make an early startB.Don't sit still when you have wings to fly!
C.A timely snow promises a good harvest.D.Don't climb a tree to look for fish.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com