分析 上个月我第一次去巴黎旅行,吃完午饭后我步行去看了埃菲尔铁塔,但是它并没有我期盼中的那么美.后来有一个老人带我去了很多有趣的地方,天黑的时候我们才分开.在我要回酒店的时候,我发现埃菲尔铁塔在黑夜中非常美丽,犹如一颗钻石.
解答 46.T 细节理解题 根据"After lunch I started my city walk from my hotel"可知,作者步行游览了巴黎,故这句话是正确的,答案为T
47.T 推理判断题 根据"To tell the truth,it didn't look as fascinating as I had expected"可知,它并没有我期盼中的那么迷人,故这句话正确,答案为T
48.F 推理判断题 根据"Then we talked in English and French,and sometimes used body language"可知,老人的英语并不好,故这句话不正确,答案为F
49.F 推理判断题 根据"Traveling alone made me alert (戒备的) when strangers came to me"可知,我是一个人出来旅行的,并没有导游,故这句话不正确,答案为F
50.T 细节理解题 根据"It was the Eiffel Tower!The ugly iron Eiffel Tower suddenly became a diamond (钻石) in the dark night."可知,夜晚的埃菲尔铁塔的美景令作者很惊讶,故这句话正确,答案为T
点评 这是一篇阅读判断题,做这道题时要先通读短文,弄清楚短文大意,然后在文中找出相关句子,根据句子判断所做小题描述是否正确.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Monster Hunt(China) ![]() Type:Action,Comedy,Fantasy Running time:1h 57min Stars:Baihe Bai,Boran Jing, Date:9:00-11:10 1st July,2016 In human's word,it is impossible for them to live together without fighting.Some monster hunters in humans'world believe that monster will do harm to human beings,they hunt monsters to sell them into a restaurant. | ![]() Type:Comedy Running time:1h 44min Stars:Shen Teng,Ma Li Date:14:20-16:10 1st July,2016 After getting married to his high school crush Qiuya,Xia Luo gets drunk and regrets.He begins to think of his wife Ma Dongmei.It's produced by Mahua FunAge (开心麻花). | |
![]() Type:Comedy Running time:1h 46min Date:11:10-13:00 1st July,2016 You must know the story of Snow White. Would you like come to see this story again?Come to see Mirror Mirror. It's a comedy about Snow White.Lily Collins and Julia Roberts are the main actresses in this interesting movie. | ![]() Type:3D Action,Adventure Running time:1h 42min Date:16:30-18:20 1st July,2016 The film is directed by Don Hall.It's a 204American computer animated comedy-superhero film created and produced at Walt Disney Animation Studios. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
you work be high though imagine price dream towards once |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Stadium (体育馆)Tours Now you can take a trip to Wembley Stadium!Wembley Stadium is one of the most famous football stadiums in the world.You will get to look in the changing rooms,and visit the royal box (主席台). Where:West London Price:Adult:£16 Under 18:£9 | Theatre Workshops If you love acting,you should go to Theatre Workshops.There you can learn more about acting and make friends.Every term you'll work on shows according to your ideas.At the end of the term you'll act them out! Where:444Camden Road,London Price:£100per term |
Time Tour Bus Time Tour Bus is a bus tour of London.You get on one of the best buses ever!And the guide will tell you about all parts of London in the past,now and even the future! Where:Central London Price:Adult:£20Under 18:£14 | Boat Tours You can now take a tour around London's world-famous Olympic Park from the water!The boat leaves on the hour so just turn up and get on the boat!It runs all year between 12pm-5pm. Where:Stratford Waterfront Price:Adult:£8 Under 18:£4 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
A. | high | B. | higher | C. | expensive | D. | more expensive |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com