---What was the _______ of the football match last night?
--- AC Milan won the game.
A. value
B. result
C. choice
D. decision
B 【解析】句意:---昨天晚上的足球比赛的结果是什么?--- AC米兰赢得了比赛。从答句可以看出前者是在问比赛的结果,选项A“价值”,选项B“结果”,选项C“选择”,选项D“决定”,故选B。科目:初中英语 来源:考点54 任务型阅读之判断正误-备战2018年中考英语考点一遍过 题型:多任务混合问题
When do you think of a forest, what do you see? Just trees? Or do you see many other things, such as singing birds, colorful plants and wild flowers?
The forest is a whole world of its own. It is full of many different living things. But even though they are all different, they have one thing in common: they all need each other in order to live on. The trees feed the forest
"people" by making food in their leaves; by using sunlight to join water and minerals(矿物) from the soil and air. Their deep network of roots joins the soil together and stops it from dying out, making it possible for living things to live in it.
Human beings are like the living things in the forest. We need one another in order to live. We need the farmers to grow our food, railroad and truck drivers to bring it to our shops and shop assistants to sell it to us. We need people to prepare our food and cook it and others to take our waste things away. Think how lonely and unhappy you would be if you lived all alone.
Life is a matter of giving and taking. We need to help other people as much as we need other people to help us. Think what a good feeling you have when you have done something for someone else. You know, being a volunteer is so great!
根据短文内容,判断下列句子正误。正确的用"A"表示,不正确的用"B"表示。
1.According to the text, different things live on the soil and air.
2.The water and minerals from the soil and air are joined together by using sunlight.
3.According to the writer, human beings need only farmers.
4.When I have done something for someone else, I feel happy.
5.According to the passage, everyone needs friends.
1.B 2.A 3.B 4.A 5.A 【解析】 试题森林是一个自己的世界。它拥有着许多不同的生物。但是,尽管他们都是不同的,他们有一个共同点:他们为了生活都需要彼此依靠。通过这个例子,展示出了生活在地球上的人们也是相互依存的,人不可能没有朋友。生活是给予和索取。我们需要帮助别人,我们也需要别人来帮助我们。 1. 2. 3. 4. ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版南京市七年级下英语期末测试卷 题型:单选题
He ____________his English book at home. He had to share ___________in class yesterday.
A. forgot ; mine B. left ; mine
C. forgot; my D. left ; my
B 【解析】 试题句意:他把他的书落在了家里。昨天他不得不在课上和我一起分享我的。此题考查固定短语leave sth+介词短语表示把某物落在了什么地方。根据句意,应选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:浙江省温州市2018年中考英语试卷 题型:阅读单选
Diabetes is caused by a group of metabolic disorders in which there are high blood sugar levels over a long period of time. There are three main types of diabetes:
Type 1 Diabetes results from the body not having enough insulin.
Type 2 Diabetes mainly happens to those who do not have enough physical exercise, eat too much unhealthy food and get too heavy.
Gestational Diabetes is the third main form. It appears when a woman is having a baby. She will probably get well again after the birth of the baby.
Diabetes can bring serious problems. People with diabetes, especially the Type 1, will easily get thirsty and hungry, and quickly lose weight. If it is not treated, it will develop rapidly (weeks or months), and cause many long-term complications. All the complications relate to damage to blood vessels. For example, damage to the eyes. It is caused by damage to the blood vessels in the eyes, and results in gradual vision loss and blindness. The complications will greatly increase the risk of diabetes, by which about 75% of the deaths are caused.
According to a report from the WHO (World Health Organization) in 2015, about 415 million people have diabetes worldwide, which means 8. 3% of the adults in the world have diabetes. Of all the cases, 85% to 90% are Type 2 Diabetes. That is to say, most cases of diabetes result from the unhealthy life style. Diabetes doubles a person's risk of early death. From 2012 to 2015, about 1.5 to 5 million deaths each year resulted from this disease. The global economic cost of diabetes in 2014 was around 612 billion USD.
A healthy life style can help prevent diabetes. Doing a lot of physical activities and having a healthy diet will help have normal body weight. Higher levels of physical activity (more than 90 minutes per day) can reduce the risk of diabetes by 28 %. Healthy diet includes foods rich in whole grains and fiber, foods with good fats from nuts, vegetable oils and fish, little sugar, and less red meat.
1.Diabetes is ______.
A. a serious disease
B. a damage to blood vessels
C. an unhealthy life style
D. an unusual blood sugar levels
2.According to the passage, what problem can diabetes cause?
A. a person gets too heavy.
B. A person doesn’t want to eat.
C. A person becomes blind.
D. A woman will not have a baby.
3.The WHO report (2015) tells us that in the world ______.
A. 8.3% of the people have diabetes
B. 85% to 90% of the adults have Type 2 Diabetes
C. about 1.5 to 5 million people died of diabetes every year
D. the economic cost of diabetes was about 612 billion USD in 2014
4.Which of the following can be the best title for the passage?
A. A Report on Health
B. Diabetes and Its Cause
C. How to Prevent Diabetes
D. Diabetes: Harm and Prevention
1.A 2.C 3.D 4.D 【解析】本文简单介绍了糖尿病的类型、其可能导致的健康风险,结合世卫组织的数据说明了糖尿病目前的形势,最后简单讲了如何通过健康生活方式避免糖尿病。 1.句意:糖尿病是严重的疾病。A.严重的疾病B.血管受损C.不健康的生活方式D.不寻常的血糖水平。“Diabetes can bring serious problems.”说明糖尿病会导致严...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:浙江省温州市2018年中考英语试卷 题型:单选题
I've ordered some flowers for grandma and they will arrive _____ two hours.
A. in
B. after
C. over
D. for
A 【解析】句意:我已经给奶奶点了一些鲜花,它们会两个小时后会到的。“in+一段时间”表示“一段时间以后”,通常与一般将来时连用,这里是说买的花两个小时后就会到,选项B“after + 一段时间”也可表示“在…以后”,但通常不与一般将来时共同使用,通常与一般过去时连用,选项C“over+一段时间”表示“在一段时间里”,会与现在完成时连用,最后“for+一段时间”表示“持续了…”,通常作为时间...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版九年级下英语第二次模拟考试专题练习-完成句子 题型:完成句子
1.感谢你提醒我不要依靠其他人。
Thanks for__________________________________________________others.
2.在消防员的帮助下,火终于被扑灭了。
The fire___________________________________with the help of the firemen.
3.他已经离开法国两年半了。
He______________________________ France for two and a half years.
4.由于战争,怀特夫妇离开家乡已有10年了。
The Whites__________________________________the war since 10 years ago.
5.在电视访谈中,李先生难以清楚地表达自己
Mr. Lee had_________________________________on the TV chat show.
6.那架失控的飞机最终成功地降落在机场上。
Finally, the plane________________________________at the airport.
7.我们没料到这家小小的农家乐竟提供了如此高水平的服务。
We didn’t expect that such a small farmhouse resort ________________________________.
8.过去这个湖占据了这个地区的五分之二。
The lake ____________________________________________________________ the area.
9.车失去了控制,撞上了一块大石头。
The car ______________________________and crashed into a big stone.
10.你认为史上最伟大的人物是谁?
Who do you think is______________________________?
1. reminding me not to depend on 2. was finally put out 3. has been away from 4. has been away from the hometown because of 5. difficulty expressing himself 6. out of control landed suc...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教八年级下 Unit3 Could you please clean your room 题型:阅读单选
Dear Jennifer,
Thanks for taking care of my apartment while I’m away. Please feed the cat and fish every day. The cat food is in the kitchen and the fish food is next to the cat food. Also, could you please check the cat’s water bowl? The bowl is next to his food dish.
Please water the plants twice a week. And could you take out the trash on Thursday? Please check my mail box for me on Wednesday, too.
If you’re hungry, have some chocolate cakes. They’re in the fridge(冰箱). You can help yourself to the orange juice in it, too. Thanks again for your help.
Mary
1.Jennifer needs to_____ every day.
A. check the mail box B. take out the trash C. water the plants D. feed the cat
2.The fish food is _____ the cat food.
A. in front of B. next to C. under D. in
3.Jennifer needs to check ______ for Mary.
A. homework B. test paper C. exercise D. the mail box
4._____ Jennifer needs to take out the trash.
A. On Thursday B. On Wednesday C. On Tuesday D. On Saturday
5.The letter is from ______.
A. Jennifer B. Mary C. Jack D. Jane
1.D 2.B 3.D 4.A 5.B 【解析】 这是玛丽写给詹妮弗的信,她要出去,让詹妮弗照顾她的家,交代他一些事情。 1.根据Please feed the cat and fish every day.可知需要每天喂猫;故选D。 2.根据the fish food is next to the cat food.可知鱼食和猫食挨着;故选B。 ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:中考英语--数词典型例题解析 题型:单选题
The doctor worked for ________ after twelve o'clock.
A. two more hour B. two another hour C. more two hours D. another two hours
D 【解析】句意:医生要求在12点后再来另外两个小时。another与数词连用时,常放在数词之前,构成“another + 数词 + 名词”结构。故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:江苏省南京市2017-2018学年七年级下英语期末测试卷 题型:单词填空
缺词填空。根据短文内容和首字母提示,在空格处填入适当的词使文章完整。
Camp Zoo is a wonderful place. The animals here are very cute. They are nice and f1.to each other. But Giraffe is different. Why? He is always getting others’ food. He can do that because he has a long n2..
When other animals have nothing to eat, there is always p3.of food in Giraffe’s place. The other animals feel q4.bad, so they plan to do something. They put a s5.at Giraffe’s door. It s6., “The robber (强盗) giraffe.”
“W7.do you call Giraffe the robber, Mr Lion?” a child asks the k8.of the animal world. The lion answers, “Because he takes our food away every day. He is not kind.”
All the visitors l9.at Giraffe. And they stop visiting him. So Camp Zoo sends (送) Giraffe to another zoo. Giraffe knows he is w10.. In the new place, he never gets other animals’ food any more.
1.friendly 2.neck 3.plenty 4.quite 5.sign 6.says 7.Why 8.king 9.laugh 10.wrong 【解析】试题短文讲述的是是长颈鹿抢食物的故事。长颈鹿因为有长脖子,常常抢食物吃,导致动物园里的其他动物没有东西吃。动物们很烦恼,想了个办法,写了一个“强盗长颈鹿”的牌子,游客们看到后...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com