精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

I tried two bookshops for the dictionary I wanted,but of them had it.

A. either B. both C. neither D. none

C 【解析】试题分析:句意:为了这本词典,我找了两家书店,但是他们哪一家都没有。either两者中任何一个都;both两者都;neither两者中任何一个都不;none一个也没有,指三者或三者以上。根据前半句可知下文指的是两家书店都没有这本词典。故选C。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2018年中考模拟冲刺英语专题复习试卷:单项填空 题型:单选题

I still remember the college and the teachers ________ I visited in London years ago.

A. what B. who C. that D. which

C 【解析】试题分析:句意:我仍旧记得几年前去伦敦访问的大学和老师们。what一般不用于定语从句;who在定语从句中指人; that既可指人,也可指物;which指物。结合语境可知本句中先行词the college and the teachers中既有人,又有物,故只能用关系代词that,所以选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2018年中考模拟冲刺英语专题复习试卷:单项填空 题型:单选题

—When do you usually in the morning?

—That depends on what time my alarm clock goes off!

A. stay up B. put up

C. wake up D. make up

C 【解析】 试题分析:考查短语辨析。句意: ——早上你一般什么时候醒来? ——那要看我的闹钟几点响了! stay up熬夜; put up搭起; 举起; wake up醒来; 叫醒; make up编制; 组成。根据句意判断选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2018年中考模拟冲刺英语专题复习试卷:单项填空 题型:单选题

John didn’t give up looking for a job ________ he got an offer from a German company.

A. until B. since C. because D. if

A 【解析】试题分析:until知道;since由于,自从……以来;because因为;If是否,如果。句意:约翰一直没有停止找工作,直到它在一家德国公司得到一个职位。短语not……until……,直到……才,故选UANA。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2018年中考模拟冲刺英语专题复习试卷:单项填空 题型:单选题

I lost my school ID card last week,but my classmate found it and gave it to me yesterday.

A. actually B. firstly C. luckily D. exactly

C 【解析】句意:上周我丢了我学校的ID卡,但是幸运的是,昨天我同学发现它给了我。A. actually 事实上; B. firstly 首先; C. luckily 幸运的是; D. exactly精确的;根据I lost my school ID card last week和my classmate found it and gave it to me yesterday. 上周我丢了...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏省昆山市2018年中考英语复习题型集训:阅读理解) 题型:阅读单选

I'm not the kind of mother who normally brushes her daughter's hair, and my daughter has never liked sitting there, waiting for me to do it.

But today, I've sat my daughter Sally on a kitchen stool(凳子).She's sitting high with her eyes close, skin still wet from the shower, and her long hair behind her back.I realize she is enjoying the moment.It's the last time for a week that our bodies will connect.Today, I'm sending Sally away for a week of a summer camp.This was all my idea.She's nearly 12, and I noticed that I'm with my child nearly 24 hours a day.

Living on a farm without any neighbors, I've chosen a life that is quieter than a normal family's.But rather than expecting space away from me, Sally has become increasingly dependent.What frightens me most is that she has become a “mini?me”, even has the same hobbies, dreams, and opinions as me.That's why I pulled her to the summer camp: a nearby wilderness (荒野) camp called Hawk Circle.

After eating, I drive Sally to Hawk Circle.Once there, we are introduced to her fellow campers.Sally stands by them, holding my hand, horror in her eyes, trying to work up the courage to join a game of soccer.“I need you for a few more minutes,” I say loudly, “I'd like to introduce you to my daughter.Maybe you could help her meet a few of these kids.” He comes over to talk to Sally, and then I disappear before she realizes it.

It is a hard time for me to drive back.When I arrive home, I calm down and remind myself why I chose this way.I want Sally to have a chance to find herself.I want to learn who she is.If I don't set her free, I fear I'll never really meet her real personality.

1.Why did the writer send her daughter to the summer camp?

A. Her daughter wanted to go to the summer camp.

B. It was helpful for her daughter to make friends.

C. She wanted to help build her daughter's independence.

D. Camp training was something common to her daughter.

2.The underlined word “horror” in Paragraph 4 probably means “________”.

A. fear B. doubt

C. hate D. pity

3.How did the writer feel after leaving the camp?

A. She was worried about her daughter's health.

B. She was proud that she had done something right.

C. She was sorry and regretted sending her daughter away.

D. She was upset but knew she had made the right decision.

4.The writer mainly wants to express ________.

A. children are usually mirrors of parents

B. children always expect space from parents

C. parents sometimes need to let their children go

D. parents should often send children to summer camps

1.C 2.A 3.D 4.C 【解析】试题分析:本文是一篇记叙文。文章叙述了作者送女儿去参加夏令营,培养女儿的独立性的故事。 1.题意:作者为什么送女儿去夏令营?考查细节理解题。根据第三段中“…Sally has become increasingly dependent.…That's why I pulled her to the summer camp”可知,...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏省昆山市2018年中考英语复习题型集训:阅读理解) 题型:阅读单选

Huw Thomas fell in love with Megan. But then an accident changed his life, and he had to move to Canada. Megan promised to write to him. But Huw never heard from her … until one day a letter arrived.

He saw the letter came from where he and his father had lived in their early years. Who was writing to him? He turned the envelop(信封) over in his hands several times. Then he took out the letter and read:

Dear Huw,

I don't know if this letter will reach you, and I don't really know why I'm writing to you after all these years, but …

Huw turned to the end of the letter and saw:

Best wishes

Megan

He couldn't believe it. He turned back to the first words of the letter and read:

After all these years, but I've just found your letter to me from Canada. Believe me, this was the first time I'd read them and they made me cry, even after 50 years. I found them in a box of my father's papers. They were never opened.

Huw, I never knew that you'd written to me. I thought your new life in Canada had made you forget me. Now I realize that my father kept your letters. I can still remember asking him if there was any letter for me, and he always said, “____, my girl. I told you he was no good.” Finally, after about a year, I believed him.

But why did he keep the letters? Do you think he wanted me to find them when it was too late? Anyways, he's dead now, so I can't ask him. All I can say is I'm sorry. Sorry for what my father did, sorry that you never heard from me and sorry for… everything.

I hope that at least this letter reaches you. Of course, I'll understand if you don't want to write back to me, but if you do. I am still Megan Jenkins, and I will live at the same address.

Best wishes,

Megan

Huw read the letter again. Everything with Megan came back to him. He had never forgotten her. He couldn't. Every day he looked at her face on the wall. He had a drawing of her. It had travelled everywhere with him. But to hear from her again …

“Are you all right, Dad?” asked Mike, coming into the room.

(Adapted from Two Lives by Helen Naylor)

1.Why did Huw turn to the end of the letters before he finished the rest of it?

A. Because he was not interested in the beginning.

B. Because he didn't like to read letters from Megan.

C. Because he wanted to finish reading it in a short time.

D. Because he wanted to know whom the letter was from.

2.Megan failed to read Huw's letters because ________.

A. her father kept them

B. they were lost on the way

C. she moved to another city

D. he didn't post them at all

3.Which of the following sentences can be put in the ____?

A. Sorry, it's my fault

B. Look up here

C. No, he has forgotten you

D. Yes, here are the ones from him

4.What can we infer from the passage?

A. Huw had never got married all these years.

B. Megan was still living with her father in Canada.

C. Megan was sure that Huw would receive her letter.

D. Megan still loved Huw and felt sorry for what had happened.

1.D 2.A 3.C 4.D 【解析】试题分析:本文以书信的形式,讲述了一个凄美的爱情故事。Huw和梅甘曾经是一对恋人,后来因为变故不得不搬到加拿大去。梅甘答应给他写信,但是Huw从未收到她的信。直到有一天,一封信来自梅甘的信解开了疑团。原来,Huw寄出的信被梅甘的父亲藏了起来,还欺骗梅甘说Huw已经忘记她了,梅甘绝望了。直到父亲死后,在整理父亲的文件时,梅甘终于发现了H...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教版九年级下册英语 unit4 第5课时练习(sectionB 2a-2f) 题型:单选题

My father advised me __________ part in some outdoor activities.

A. take B. took C. to take D. taking

C 【解析】句意:我爸爸建议我参加一些户外活动。advise sb. to do sth.建议某人做某事,故答案为C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八下Unit6 Comic strip –Reading(2)(含答案) 题型:单选题

He needs people to help him do the work .

A. two other B. more two C. another two D. two others

C 【解析】句意:他再需要两个人来帮他做这个工作。再几个,又几个,有两种表达方式:基数词+more+名词,another+基数词+名词;other 如果如具体的数字连用,则在数词之后;others=other+复数名词,后面不再用名词;故选C

查看答案和解析>>

同步练习册答案