【题目】根据短文理解,选择正确答案。
AT
TV Ears has helped thousands of people with various degrees of hearing loss hear the television clearly without turning up the volume and now it's better and more affordable than ever! With TV Ears wireless technology, you set your own headset volume, while other TV listeners hear the television at a volume level that's comfortable for them. You can even listen through the headset only and put the TV on mute(静音) if the situation calls for a quiet environment — maybe the baby is sleeping. Or perhaps you are the only one who is interested in listening to the ballgame.
TV Ears patented technology includes a revolutionary noise reduction car tip, not used in any other commercially available headset. This tip reduces outside noise so that television dialogue is clear and understandable. Get the technology that has proven to help the most demanding customers. That's why TV Ears has earned the trust and confidence of audiologists(听觉学家) nationwide as well as world-famous doctors.
Revolutionary TV Ears
Doctor Recommended TV Ears! |
Customer Recommended TV Ears! |
Risk Free Trial! TV Ears comes with a 30-day risk free trial.
Special Offer — Now$59.95.
If you're not satisfied, return it.
Money-back guarantee!
Call now! 800-123-7832
(1)TV Ears helps you ______.
A.improve your sleeping quality
B.change TV channels without difficulty
C.listen to TV without disturbing others
D.become interested in ballgame programs
(2)What makes TV Ears different from other headsets?
A.It can easily set TV on mute.
B.Its head set volume is adjustable.
C.It applies special wireless technology.
D.It has a new noise reduction ear tip
(3)This advertisement is made more believable by ______.
A.offering reasons for this invention
B.using recommendations
C.providing statistics
D.showing the results of experiments
【答案】
(1)C
(2)D
(3)B
【解析】本文是一个广告,介绍的是一个全新的 *cooco.net.cn答案Net搜索c“电视耳机”,题目比较简单。
(1)C细节理解题。根据第一段第五行while other TV listener hear the television at a volume level that's comfortable for them可知这种新型电视耳机不会打扰到其他人,符合B选项中的without disturbing others。故选B。
(2)D细节理解题。根据第二段第一行includes a revolutionary noise reduction car tip, not used in any other commercially available headset.可知这个全新的“电视机”包括一个全新的降噪耳塞,符合C中的It has a new noise reduction ear tip。故选C
(3)B 细节理解题。文中方框的内容很明显是来自医生和顾客的推荐(recommend),故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
I just come back from Britain last week. I was luckily enough to be one of the student from different countries to visit the UK from Feb. 16 to 28. We paid a visit to many places, like London, Oxford or the Lake District. I learned much about British culture and history in London, where was my favorite. I also liked Oxford, in which I saw much more old buildings. The Lake District was beautiful, but it was pity that it rained heavily when they were there. The most excited thing for me in the Britain was that I made a lot of friends there.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是红星中学高二(1)班的学生李华,请根据以下四幅图的先后顺序,为校刊“英语园地”写一篇短文,记述寒假期间你在中国国家博物馆做志愿讲解员的经历。
注意:1.词数不少于60。
2.短文的开头已给出,不计入总词数。
During this winter vacation, I worked as a volunteer guide in the National Museum of China.
.
.
.
.
.
.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Shakespeare’s Birthplace and Exhibition
Henley Street,Stratford-Upon-Avon Tel:01789 204016
Shakespeare’s Birthplace was the childhood home of William Shakespeare.Take a step back in time and see what life was like for the young Shakespeare growing up in Stratford-Upon-Avon.The house has been exactly furnished,and includes both original and copy items similar to those which would have been there in the house when Shakespeare was a boy.Beautiful painted cloths hang on the walls,brightly colored fabrics fill the rooms and his father’s glove workshop has been recreated.At the back of the house is a beautiful garden containing many plants,herbs and flowers mentioned in Shakespeare’s plays.
The neighboring exhibition shows Shakespeare's life and focuses on many rare local items connected with him,as well as a copy of the first edition of his collected plays published in 1623.
◎Limited disabled access
◎Many restaurants close to Shakespeare’s Birthplace
◎Town center parking
◎Gift shop
◎Allow at least 45 minutes to visit the house and the exhibition
【1】What can we see in Shakespeare’s birthplace?
A.Old furniture. B.Ancient restaurants.
C.Colored gloves. D.Shakespeare’s plays.
【2】How much would they pay if a couple with their two children visit the exhibition?
A.£5.2. B.£13.4. C.£15. D.£18.6.
【3】What is the deadline to enter the exhibition on Friday in July?
A.4:00 pm. B.5:00 pm. C.5:30 pm. D.6:00 pm.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Are you always disturbed by the noise made by your coworkers while you’re working hard at your task? What kind of feelings will you have on hearing such kind noise? Have you ever got an idea that a certain helmet will help you out of the trouble no you can focus on your work at the office? Now, you needn’t worry for the “Helmfon” will help you ignore noisy co-workers and other distractions.
Created by Ukrainian design company Hochu Rayu, the Helmfon is a big helmet that uses special equipment to absorb the sound so as to completely block out any outside noise, giving the wearer their own quiet personal space so they can better focus their attention on their work. Made of a glass fiber shell, cloth and polyethylene(聚乙烯), the helmet not only blocks outside sound, but it also keeps the noise you make in, allowing you to answer calls, hold Skype conferences, watch or edit videos, privately.
The company came up with the idea for the Helmfon after being asked to design a new phone booth for an IT company. The project made the team think about the way we communicate and finally begin work on a device that would allow you to be in two worlds just sitting on your chair in the office, in a meeting, or everywhere you feel like just wearing your helmet.
The Helmfon comes complete with a system board, microphone, speakers, and a special holder for your phone. The only trouble is that it makes you look like a character from Mel Brooks famous movie Spaceballs, but the company also made public a variety of great choices, including Bat man-inspired design, and even a Native American headgear.
The Helmfon is still in prototype(维形)stage, but the Ukrainian company is already working on a commercially available design and plans to offer the design for sale. A release date has not yet been made public.
【1】What is the function of the Helmfon?
A. Protecting the wearers’ safety. B. Keeping others talking secretly.
C. Helping the wearers talk secretly. D. Giving the wearers quiet space.
【2】What do the underlined words “The project” refer to?
A. Designing a new phone booth. B. Inventing a helmet everyone likes.
C. Designing a device people can wear. D. Holding a special phone meeting.
【3】What’s the disadvantage of the Helmfon?
A. It makes the wearer uncomfortable. B. It isn’t suitable for everyone.
C. Its appearance may be strange. D. It looks like an astronaut’s helmet.
【4】We can infer from the text that the Ukrainian company .
A. designed the helmet specially for an IT company
B. plans to sell the helmet in the future
C. often comes up with crazy ideas
D. will sell the helmet online
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】每个句子只有一处错误。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号( ),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:每处错误及其修改均仅限一词;
(1)Wang Wei rode in front of me usual.
(2)We final got the chance to take a bike trip.
(3)No wind, but, could blow them away.
(4)In the earthquake, a large city lay in ruin.
(5)Wang Wei has dreamed of take a great bike trip.
(6)As you know it, the quake happened forty years ago.
(7)Sun Yat-sen found the first Republic in China in 1911.
(8)I saw a car and many people who were in front of the hill.
(9)He fought for his country to be free from the UK in a peace way.
(10)The Langcang River called the Mekong River in the other countries.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Hobbs was an orphan (孤儿). He worked in a factory and every day he got a little money. Hard work made him thin and weak. He wanted to borrow a lot of money to learn to paint pictures, but he did not think he could pay off the debts.
One day a lawyer said to him, “One thousand dollars, and here is the money.” As Hobbs took the package of notes, he was very dumbfounded. He didn't know where the money came from and how to spend it. He said to himself, “I could go to find a hotel and live like a rich man for a few days; or I give up my work in the factory and do what I’d like to do—painting pictures. I could do that for a few weeks, but what would I do after that? I should have lost my place in the factory and have no money to live on. If it were a little less money, I would buy a new coat, or a radio, or give a dinner to my friends. If it were more, I could give up the work and pay for painting pictures. But it's too much for one and too little for the other.”
“Here is the reading of your uncle's will (遗嘱),” said the lawyer, “telling what is to be done with this money after his death. I must ask you to remember one point. Your uncle has said you must bring me a paper showing exactly what you did with his money, as soon as you have spent it.” “Yes, I see. I'll do that,” said the young man.
(1)Hobbs wanted to borrow money to ________.
A.study abroad
B.work abroad
C.pay off the debts
D.learn to paint pictures
(2)What does the underlined word “dumbfounded” (in Paragraph 2) probably mean?
A.Surprised.
B.Frightened.
C.Satisfied.
D.Excited.
(3)With the money, he got, at first Hobbs ________.
A.planned to have a happy life for a few days
B.decided to give up his work in the factory
C.was to give a dinner to his friends
D.had no idea what to do
(4)Hobbs was asked to ________.
A.tell the lawyer what he did with the money after spending it
B.read his uncle's will
C.tell the lawyer what was to be done with the money
D.buy some pictures
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定你是李华,你对本班50个学生进行了健康问题的问卷调査。请给你的班主任兼英语老师Jack写一封电子邮件,告知调査的结果和自己的建议。内容主要包括:
1).依据表格内容,综述学生当前存在的健康问题;
2).就中学生如何保持身心健康提出自己的建议。
注意:1).词数100左右;
2).可适当增加细节,以使行文连贯。
问题类型 | 学习焦虑 | 睡眠不足 | 缺乏锻炼 | 视力不佳 |
人数 | 35 | 40 | 25 | 35 |
比例 | 70% | 80% | 50% | 70% |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com