题目列表(包括答案和解析)
短文填空 阅读短文,然后从方框中选出可以填入文中空白处的单词。
Dear May,
Hi! I saw your name and address in‘Pen friends’magazine, and I would like to be your pen-friend.First, I will tell you some things about myself.My name is Sidney Li Pei-chun.I'm fourteen years 1 .I'm about five feet 2 .I have short black hair and brown eyes.My favourite 3 is playing computer games.I also enjoy 4 chess.
I live with my parents.They came to England about 30 years ago.They came from Hong Kong, but I have 5 been there.Now my parents 6 a Chinese restaurant in Newcastle.We live in a small house near our restaurant.I was 7 in Newcastle in 1986.I can speak Chinese, but I cannot write it very 8 .I have a brother 9 Edwin.He is 23.He works 10 an architect, in London.
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
6.________ 7.________ 8.________ 9.________ 10.________
|
|
阅读下面短文,根据上下文,丛文后方框内选出适当的选项填入文中空白处,使短文内容完整正确,然后完成下题。
We live with them, and grow up with them.They work hard, take us on exciting holidays, give us food, clothes and take good care of us.However, we often shout at them, make their living area noisy and dirty and expect that they always understand and love us! 1 They are, of course, our parents.
2 There are so many changes(变化)and so many problems, and there is so little experience to help us teenagers.Our bodies and minds are changing fast, and all the changes and problems can be scary.In fact, many of the answers to these difficult problems can be found from our parents. 3 Also, the more we get to know our parents as people, the more we understand that it is only because they care for us, even when they are angry with us.
Take the time to share(分享)in your parents' lives:Go fishing with Dad, help Mom cook the evening meal, and really talk to them.Often you will be surprised by what they will tell you. 4 So, start with something simple and see what wonderful things can follow…
1.________ 2.________ 3.________ 4.________
5.Which one is NOT TRUE according to this article?
A.Teenagers expect that their parents always understand and love them.
B.This article can help teenagers get on well with their parents.
C.It is necessary for teenagers to take the time to share in their parents' lives.
D.It's pleasant for teenagers to meet so many changes and problems.
|
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com