题目列表(包括答案和解析)
阅读下面的短文,根据短文内容,完成表格。 | ||||||||||||
I am a 14-year-old boy and I’m quite strong and healthy, but I was a bit fat one year ago, because I often ate chips and chocolate and I got tired easily. One Sunday morning I saw some young men running in the park. They looked really fit and active, so I decided to start running. Now I have a 1.5-mile run every morning on the playground in our school and running has become my favorite sport. And I drink milk and eat fresh fruit and vegetables instead of chips and chocolate. Healthy eating habits and running in the morning help to build me up. Now I have great fun running and I feel good and look fit and strong. I’m sure I will do well in the boys’ 800-meter race in our school sports meeting. | ||||||||||||
_____________________________________________ |
阅读下面的短文,根据短文内容,完成表格。
I am a 14-year-old boy and I’m quite strong and healthy, but I was a bit fat one year ago, because I often ate chips and chocolate and I got tired easily.One Sunday morning I saw some young men running in the park.They looked really fit and active, so I decided to start running.
Now I have a 1.5-mile run every morning on the playground in our school and running has become my favorite sport.And I drink milk and eat fresh fruit and vegetables instead of chips and chocolate.Healthy eating habits and running in the morning help to build me up.Now I have great fun running and I feel good and look fit and strong.I’m sure I will do well in the boys’ 800-meter race in our school sports meeting.
5.What would you like to say to your friends about health?
___________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com