题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
Is bottled water better for you than tap? Or should you choose vitamin-enriched water? Experts say, skip it all.None of these products is likely to make you any healthier.Below, we look at four major myths about the benefits of drinking water. 1 Experts say there’s an easy way to judge.If you are not thirsty, your fluid intake is likely “just right”
Myth No 1:Drink eight glasses each day.
Scientists say there’s no clear health benefit of drinking so much water a day. 2 “Nobody really knows,” says Dr.Stanley Goldfarb, a kidney expert at the University of Pennsylvania.
Myth No.2:Lots of water equals healthier skin.
The body is already 60 percent water. 3 Adding a few extra glasses of water each day has a limited effect.“It’s such a tiny part of what’s in the body,” says Goldfarb.“ It’s very unlikely that one’s getting any benefit.”
Myth No.3: 4
A more accurate statement may be:Drinking water is a helpful tool for dieters.“Water is a great strategy for dieters because it has no calories,” says Madeline Fernstrom of the University of Pittsburgh.“So you can keep your mouth busy without food and get a sense of satisfaction.” But water is not magical, she adds.“Other zero-calorie options such as diet sodas are fine, too.”
Myth No.4:It’s easy to get dehydrated(脱水的)during a workout.
Dehydration sets in when a person has lost 2 percent of his or her body weight. 5 “It’s also obvious that individuals in hot, dry climates have an increased need for water,” says Goldfarb.“But for a walk in the park, no water bottle is necessary.”
A.So where does the standard advice come from?
B.But it’s unclear whether these changes are clinically significant.
C.So for a 200-pound man, this means losing 4 pounds of water.
D.Drinking extra water leads to weight loss.
E.Drink as much water as you can.
F.So, if you take a 200-pound man, he’s 120 pounds of water.
G.But first, how do you know if you’re drinking enough water?
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A. Goods for auction (拍卖) sales
B. Definition of bidding
C. Way to sell more goods by auction
D. Auction sales in history
E. Brief introduction to auctions
F. Making a larger profit as an auctioneer
【小题1】______
Auctions are public sales of goods, conducted by an officially approved auctioneer. He asks the crowd assembled in the auction-room to make offers, or “bids”, for the various items on sale. He encourages buyers to bid higher figures, and finally names the highest bidder as the buyer of the goods. This is called “knocking down” the goods, for the bidding ends when the auctioneer strikes a small hammer on a table at which he stands.
【小题2】 ______
The ancient Roman probably invented sales by auction, and the English word comes from the Latin auction, meaning “increasing”. The Romans usually sold in this way the goods taken in war. In England in the eighteenth centuries, goods were often sold “by the candle”: a short candle was lit by the auctioneer, and bids could be made while it stayed alight.
【小题3】 ______
Practically all goods whose qualities vary are sold by auction. Among these are coffee, skins, wool, tea, furs, silk and wines. Auction sales are also usual for land and property, furniture, pictures, rare books, old china and similar works of art.
【小题4】 ______
An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by potential buyers. If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed, and each group of goods to be sold together, called a “lot”, is usually given a number. The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in the order of numbers: he may wait until he notices the fact that certain buyers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in.
【小题5】 ______
The auctioneer’s services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding as high as possible. He will not waste time by starting the bidding too low. He will also play on the opponents among his buyers and succeed in getting a high price by encouraging two business competitors to bid against each other.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A. Goods for auction (拍卖) sales
B. Definition of bidding
C. Way to sell more goods by auction
D. Auction sales in history
E. Brief introduction to auctions
F. Making a larger profit as an auctioneer
1.______
Auctions are public sales of goods, conducted by an officially approved auctioneer. He asks the crowd assembled in the auction-room to make offers, or “bids”, for the various items on sale. He encourages buyers to bid higher figures, and finally names the highest bidder as the buyer of the goods. This is called “knocking down” the goods, for the bidding ends when the auctioneer strikes a small hammer on a table at which he stands.
2. ______
The ancient Roman probably invented sales by auction, and the English word comes from the Latin auction, meaning “increasing”. The Romans usually sold in this way the goods taken in war. In England in the eighteenth centuries, goods were often sold “by the candle”: a short candle was lit by the auctioneer, and bids could be made while it stayed alight.
3. ______
Practically all goods whose qualities vary are sold by auction. Among these are coffee, skins, wool, tea, furs, silk and wines. Auction sales are also usual for land and property, furniture, pictures, rare books, old china and similar works of art.
4. ______
An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by potential buyers. If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed, and each group of goods to be sold together, called a “lot”, is usually given a number. The auctioneer need not begin with Lot 1 and continue in the order of numbers: he may wait until he notices the fact that certain buyers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in.
5. ______
The auctioneer’s services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding as high as possible. He will not waste time by starting the bidding too low. He will also play on the opponents among his buyers and succeed in getting a high price by encouraging two business competitors to bid against each other.
阅读下列各小题,根据汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。
71. Knowing ______ reduces the risks of failure and it works like an insurance policy for your own ability. (do) 知道你正在干什么,能降低失败的风险,这就像给自己的能力买了份保险。
72. Not ______ my parents, I failed to go to a drama school, where my interest lay.
(persuade) 由于没有说服我父母,我没能上戏剧学校,而那才是我的兴趣所在。
73. The chief engineer together with his colleagues _____ new scientific methods of farming since five years ago. (look) 五年以来,总工程师和他的同事们一起一直在寻找新的科学农耕方法。
74. When I work on the farmland in the daytime, I always _____ to a tree on the riverbank. (keep)
白天干农活的时候,我总是把羊拴在河边的树上。
75. As time is pressing, I think ___ is the best way to get from here to the conference centre. (take)
由于时间紧迫,我认为从这里去会议中心最好的办法是乘出租车。
76. So fast ______ that we can hardly imagine its speed. (travel)
光传播的速度快到我们难以想象。
77. Through the course of my schooling, I met many teachers, two ______ me greatly. (influence)
上学时我遇到过很多老师,其中两位对我影响很大。
78. I don’t often lose things, so I was quite surprised ______ my wallet and found it wasn’t there. (reach) 我不常丢东西,所以当我拿钱包却发现钱包不在时,大吃一惊。
79. It is reported in the newspaper that several new subway lines ______ in Wuhan. (build)
据报纸报道,武汉正在建设几条新的地铁线路。
80. Most believe he _______ for England last week, but for a serious injury which put him out of football. (play) 多数人认为,要不是受了重伤而告别足球,上周他本会为英格兰踢球的。
根据短文选出正确的词并将词填在短文后的横线上, 一空一词。
environment cheated international admitted hardly techniques necessary difficulty taught joy |
A friend of mine once asked me: “Why should a Chinese take time to learn a language that is not his own?”Obviously he has __96__in learning a foreign language. He is not the only one who is mentally against English learning. One reason, as I suspect, is the way English is ___97___. The emphasis on memorization is such that no __98___is left in the process of learning, only endless annoyance. What students are presented in the classroom is not the language in real communication. A Chinese student with extremely high scores for American standardized tests was __99__ into one of the most famous universities. But his professors soon found out he could __100__ understand the lesson. Suspecting that he__101___in the tests, the school demanded he repeat them. Again, he passed with high scores. Not till then did they realise the student had mastered the __102__for dealing with the tests, not the skills of using the language.
Many people take TOFEL, IELTS, GRE, annual Band 4 and Band 6 exams not because they work inareas where English is a___103___tool, but because they have to do it for job promotion. Must English learning be such a pain in the neck? Create a(n)__104__ where learning English is natural and painless. Don't make it compulsory for people whose work or major does not require it. China will not become more___105___ by adding millions of people who can only say a simple “Hello.”
96. _________ 97. _________ 98. _________ 99. _________ 100. _________
101. _________ 102. _________ 103. _________ 104. _________ 105. _________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com