题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空.(必要时可加情态动词或助动词)
Victor used to be such a good runner that he ________1(win)nine awards at the age of 18.Then one day while he ________2(run)along the roadside, an accident suddenly happened to him.Unfortunately both of his legs ________3(injure)seriously by a car out of control.Since then, he ________4(not be)able to walk any more.
After a long time, however, he knew life ________5(not stop)for him.He focused on what he could do instead of what he lost.He realized that there were many possibilities for the disabled.One of the things he became interested in was foreign languages.
Every day he listened to tapes and read books.After several years he became fluent in three languages.Then he ________6(try)his best to work as a translator in a company.To everybody’s surprise, he became the best one in the city.
Though Victor wishes he could walk, he is always looking forward to ________7(live)a wonderful life in the future.Sometimes he ________8(miss)being able to walk or run.But now at least he can live on his own and make himself ________9(enjoy)what he likes.He thinks there’s much ________10(be)thankful for.
阅读下面短文,用括号所给动词的适当形式填空,必要时可加助动词或情态动词。
Victor used to be such a good runner that he had won nine awards by the age of 18.Then one day while he 1 (run) along the roadside, an accident suddenly happened to him.Unfortunately both of his legs were injured seriously by a car out of control (控制).Since then, he 2 (not be) able to walk any more.
After a long time, however, he knew life 3 (not stop) for him.He focused on(集中于) what he could do instead of what he lost.He 4 (realize) that there were many possibilities (可能性) for the disabled.One of the things he became interested in was foreign languages.
Every day he listened to tapes and read books.After several years he 5 (become) fluent in three languages.Then he 6 (try) his best to work as a translator in a company.To everybody's surprise, he became the best one in the city.
Though Victor wishes he could walk, he is always looking forward to 7 (live) a wonderful life in the future.Sometimes he 8 (miss) being able to walk or run.But now at least he can live on his own and make himself 9 (enjoy) what he likes.He thinks there's much 10 (be) thankful for.
阅读短文,按要求完成短文后的各项任务。
Victor used to be such a good runner that he had won nine awards at the age of 18.
Then one day while he was running along the roadside, an accident suddenly happened to him.Unluckily, both of his legs were injured(受伤)seriously by a car out of control.Since then, he hasn't been able to walk any more.
After a long time, however, he knew life wouldn't stop for him.He tried to do what he could do instead of what he lost.He realized that there were many possibilities for the disabled.1)One of the things he became interested in was ________ ________.
Every day he listened to tapes and read books.After several years he became fluent(流利的)in three languages.Then he tried his best to work as a translator in a company.To everybody' s surprise, he became the best one in the city.
Though Victor wishes he could walk, he is always looking forward to living a wonderful life in the future.Sometimes he misses being able to walk or run.2)But now at least he can live on his own and make himself enjoy what he likes.He thinks there' s much to be thankful for.Where there is a will, there is a way.
1.在1)句的空白处填入适当的词使句意完整、上下文通顺:________________.
2.将2)句译成中文:________________.
3.How old was Victor when he won the ninth award?
________________
4.找出文中与下列句子意思相近的句子:
He made his effort to do anything he could in order to make up for the loss.
________________
5.找出文中最能表达该短文主题的句子:________________.
阅读表达 阅读短文,按要求完成短文后的各项任务。
Victor used to be such a good runner that he had won nine awards at the age of 18.
Then one day while he was running along the roadside, an accident suddenly happened
to him.Unluckily, both of his legs were injured (受伤 ) seriously by a car out of control.Since then, he hasn't been able to walk any more.
After a long time, however, he knew life wouldn't stop for him.He tried to do what he could do instead of what he lost.He realized that there were many possibilities for the disabled.1)One of the things he became interested in was ________ ________.
Every day he listened to tapes and read books.After several years he became fluent(流利的 ) in three languages.Then he tried his best to work as a translator in a company.To everybody' s surprise, he became the best one in the city.
Though Victor wishes he could walk, he is always looking forward to living a wonderful life in the future.Sometimes he misses being able to walk or run.2)But now at least he can live on his own and make himself enjoy what he likes.He thinks there' s
much to be thankful for.Where there is a will, there is a way.
1.在1)句的空白处填入适当的词使句意完整、上下文通顺:________ ________
2.将2)句译成中文:
___________________________________
3.How old was Victor when he won the ninth award?
___________________________________
4.找出文中与下列句子意思相近的句子:
He made his effort to do anything he could in order to make up for the loss.
___________________________________
5.找出文中最能表达该短文主题的句子:
___________________________________
用所给单词的适当形式填空。
Victor used to be such a good runner that he 1 (win)nine awards by the age of 18.Then one day while he 2 (run)along the roadside,an accident suddenly happened to him..Unfortunately both of his legs 3 (injure)seriously by a car out of control.Since then,he 4 (not be)able to walk any more.
After a long time,however,he knew life 5 (not stop)for him.He focused on what he could do instead of what he lost.He realized that there were many possibilities for the disabled.One of the things he became interested in was foreign languages.
Every day he listened to tapes and read books.After several years he became fluent in three languages.Then he 6 (try)his best to work as a translator in a company.To everybody’s surprise,he became the best one in the city.
Though Victor wishes he could walk,he is always looking forward to 7 (1ive) a wonderful life in the future.Sometimes he 8 (miss)being able to walk or run.But now at least he can live on his own and make himself 9 (enjoy)what he likes.He thinks there’s much 10 (be)thankful for.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com