0  317732  317740  317746  317750  317756  317758  317762  317768  317770  317776  317782  317786  317788  317792  317798  317800  317806  317810  317812  317816  317818  317822  317824  317826  317827  317828  317830  317831  317832  317834  317836  317840  317842  317846  317848  317852  317858  317860  317866  317870  317872  317876  317882  317888  317890  317896  317900  317902  317908  317912  317918  317926  447090 

42.B。 细节理解题。根据第三段的第一句“The most difficult part was getting a visa without an invitation.”可知,最难的事情是在没有邀请函的情况下向意大利大使馆申请签证,因此选择B。A、C、D虽然文中都涉及到了,但是都不符合题干。

试题详情

41.A。 原因判断题。根据第二段 “The trip was not very long but it was still very impressive. We look forward to going there again!”结合第四段的内容以及最后一段中的“The only thing I’ll say right now is that we really enjoyed traveling by ourselves.”可知,意大利之行他们玩得很尽兴,给他们留下了深刻的印象,所以想再去意大利,因此选A。

试题详情

45. From the text we can know the author

   A. enjoys traveling everywhere in the world

   B. likes being accompanied by tour guides

   C. advises us to arrange trips by ourselves

D. met with a lot of his countrymen in Italy

[答案]

本文是一篇游记,讲述了作者和他的朋友自己策划的意大利之行。文章介绍了旅游前的准备工作,如自己取得签证,还有意大利的住宿条件,突出了自己策划意大利之游的优点以及感受。

试题详情

44. Which of the following questions has NOT been answered in the passage?

   A. Why did the author decide to go to Italy for a holiday for the first time?

   B. Why did the author decide not to follow a travel agency?

   C. How did the author prepare for his trip?

   D. What tools did the author use for his traveling?

试题详情

43. In the fourth paragraph the author mainly explains

   A. the reason why he chose to live in the center of Rome

   B. the reason why the hotel he booked was the right choice

   C. what transport they chose to travel in their Italian trip

   D. the reason why the mistress gave them some advice

试题详情

42. What does the author think was the hardest in preparing for his Italian trip?

   A. Buying cheap airline tickets to Italy before the traveling

   B. Getting a visa without an invitation from the Italian consulate.

   C. Booking a comfortable hotel on his own in Rome.

   D. Solving the ticket problem far in advance.

试题详情

41. Why does the author want to go to Italy again?

     A. He had a great time there.

   B. Italy has a lot of attractions.

   C. His friend invited him there.

   D. He didn't stay in Italy long enough.

试题详情

39. who  引导定语从句,先行词是those。

试题详情

38. advice  一条建议,此处应用名词。

试题详情


同步练习册答案